Letonya Teknik Yöneticisi: Türkiye daha deneyimli bir kadro
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Letonya Teknik Yöneticisi: Türkiye daha deneyimli bir kadro

Letonya Teknik Yöneticisi: Türkiye daha deneyimli bir kadro

ABONE OL
Haziran 17, 2023 05:24
Letonya Teknik Yöneticisi: Türkiye daha deneyimli bir kadro
0

BEĞENDİM

ABONE OL

p> Letonya Milli Takımı Teknik Direktörü Dainis Kazakevics, “Oyun birbirine çok yakındı. İki takım da kendi stilini ortaya koydu. Sonuç itibariyla Türkiye son dakikada golü buldu. Biz istesek de istemesek de skor, tabelada yazandır” dedi.

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu 3’üncü maçında Letonya’yı deplasmanda 3-2 mağlup ederek puanını 6’ya yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Karşılaşmanın ardından Letonya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Dainis Kazakevics, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Kazakevics, “Sahada kazanmak isteyen iki takım vardı. Sonuç itibariyla Türkiye daha tecrübeli bir takım. Sonuç olarak istediğini aldı” diye konuştu.

“TÜRKİYE FAVORİ DEMİŞTİM, HALA DAHA BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM”

Çok yakın bir maç olduğunu belirten Kazakevics, “Ben lafımın arkasındayım. Türkiye favori demiştim, hala daha böyle düşünüyorum. Oyun birbirine çok yakındı. İki takım da kendi stilini ortaya koydu. Sonuç itibariyla Türkiye son dakikada golü buldu. Biz istesek de istemesek de skor, tabelada yazandır” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.