Mesut Özil futbolu bıraktı mı, neden? Mesut Özil hangi takımda?
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Mesut Özil futbolu bıraktı mı, neden? Mesut Özil hangi takımda?

Mesut Özil futbolu bıraktı mı, neden? Mesut Özil hangi takımda?

ABONE OL
Mart 22, 2023 13:12
Mesut Özil futbolu bıraktı mı, neden? Mesut Özil hangi takımda?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla futbolu bıraktığını açıkladı. Ünlü futbolcunun kariyerini sonlandırması üzerine arama motorlarında Mesut Özil futbolu bıraktı mı, neden? Mesut Özil hangi takımda? soruları aratıldı. İşte detaylar…

MESUT ÖZİL FUTBOLU BIRAKTI MI?

Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla futbolu bıraktığını açıkladı. Özil açıklamasında, “Uzun süren düşüncelerin ardından futbolu bıraktığımı açıklıyorum. 17 yıl boyunca profesyonel futbolcu olmak bir ayrıcalıktı. Bu fırsat için kendimi minnettar hissediyorum. Ancak, geçtiğimiz haftalarda ve aylarda uzun süreli sakatlıklar yaşadım. Futbolu bırakmamın zamanının geldiğini hissettim.” dedi.

“FUTBOLU BIRAKMA ZAMANININ GELDİĞİNİ HİSSETTİM”

Mesut Özil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Uzun süren düşüncelerin ardından futbolu bıraktığımı açıklıyorum. 17 yıl boyunca profesyonel futbolcu olmak bir ayrıcalıktı. Bu fırsat için kendimi minnettar hissediyorum. Ancak, geçtiğimiz haftalarda ve aylarda uzun süreli sakatlıklar yaşadım. Futbolu bırakmamın zamanının geldiğini hissettim.” ifadelerini kullandı.

Mesut Özil’in paylaşımı:

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.