METROPOL BELGELENDİRME VE FOCUS EĞİTİM MERKEZİ…MEDİH DİZDAR ANLATIYOR…

METROPOL BELGELENDİRME VE FOCUS EĞİTİM MERKEZİ…MEDİH DİZDAR ANLATIYOR…

ABONE OL
Mart 27, 2024 09:02
METROPOL BELGELENDİRME VE FOCUS EĞİTİM MERKEZİ…MEDİH DİZDAR ANLATIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir doğumlu olan ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde makine ve enerji mühendisliği eğitimi alan Medih Dizdar, kariyerinde önemli adımlar atmış bir isimdir. Kesel Kamyon Fabrikası’nda proje mühendisi olarak başladığı profesyonel hayatına, Oyak Otomobil Fabrikaları’nda idari ve üretim birimlerinde çalışarak devam etmiştir.

2018 yılında emekli olduktan sonra, mesleki deneyim ve bilgisini eğitim ve belgelendirme sektörüne aktarmak amacıyla harekete geçen Dizdar, önce Focus Eğitim Merkezi’ni devralmış ve ardından Metropol şirketini bünyesine katmıştır.

Metropol, inşaat, otomotiv, lojistik, plastik ve ticaret gibi çeşitli sektörlerde, 35 farklı meslek alanında belgelendirme yapma yetkisine sahiptir. Bu, Türkiye’de nitelikli iş gücünün artmasına ve belgelendirme hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulmasına olanak tanımaktadır.

Dizdar’ın vizyonu, Metropol Belgelendirme ve Focus Eğitim Merkezi’nin, Türkiye’de saygın, güvenilir ve etkin bir kurum haline gelerek hizmet alanını genişletmek ve nitelikli iş gücünün artmasına katkı sağlamaktır.

Medih Dizdar’ın tecrübesi ve şirketlerinin hedefleri, Türkiye’deki iş gücünün kalitesini artırmak ve belgelendirme hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak için önemli bir adım niteliğindedir.

https://businesschanneldergi.com/business-channel-dergi-151-sayisi-cikti/

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.