MKE Ankaragücü, Türkiye E-Spor Futbol Ligi’nde şampiyon oldu
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • MKE Ankaragücü, Türkiye E-Spor Futbol Ligi’nde şampiyon oldu

MKE Ankaragücü, Türkiye E-Spor Futbol Ligi’nde şampiyon oldu

ABONE OL
Temmuz 1, 2023 22:00
MKE Ankaragücü, Türkiye E-Spor Futbol Ligi’nde şampiyon oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MKE Ankaragücü, Türkiye E-Spor Futbol Ligi’nde şampiyon oldu.

Kulüpten yapılan açıklamada, MKE Ankaragücü E-Spor Takımı’nın, bu sezon gösterdiği performansla dünya çapında rekorları altüst etmeye devam ettiği belirtildi.

Sezonun son kupası Türkiye E-Spor Futbol Ligi’nde 38 maçta sadece bir kez yenilerek 103 puan toplayan Ankara temsilcisinin kırılması güç bir rekorla şampiyon olduğunun vurgulandığı açıklamada, sezonun 5 kupayla kapatıldığı kaydedildi.

Yaklaşık 8 bin ekibin bulunduğu FIFA Pro Club dünya takımlar sıralamasında birinci sıraya yükselen MKE Ankaragücü’nün gelecek sezon Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edeceğinin belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Daha önce hiçbir Türk takımının kazanamadığı Avrupa’nın en zorlu ve prestijli ligi olan ‘E-Sports Premier’i kazanan Ankaragücü, Avrupa’nın en iyi 256 takımının katıldığı ‘E-Sports Cup Turnuvası’nı da kazanarak dünyada bu iki kupayı kazanan ilk ve tek takım olarak adını yazdırdı. Temsilcimiz, sezona Türkiye E-Spor Futbol Ligi Lansman kupasıyla başlayıp hemen ardından Türkiye E-Spor Federasyonunun düzenlediği Türkiye Kupası’nın da sahibi olmuştu.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.