Paradox Interactive oyunlarına zam gelecek

Paradox Interactive oyunlarına zam gelecek

ABONE OL
Aralık 22, 2022 07:36
Paradox Interactive oyunlarına zam gelecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paradox’un yeni Satış Başkanı Mattias Rengstedt’in Paradox forumunda yaptığı açıklama ile tüm paradox oyunları için zam geleceği duyurusunu verdi. Zamlar yaklaşmadan almayı düşündüğünüz Paradox oyunu varsa kaçırılmaması tavsiye ediliyor.

PARADOX INTERACTIVE OYUNLARINA ZAM GELECEK

Yerel fiyatlandırmaları daha iyi hale getirmek için sürekli çalıştığını açıklayan Rengstedt, para birimlerinin dalgalandığını, piyasanın geliştiğini ve tüm oyuncular için adil fiyatlar ile denge kurmak istediğini bildirdi. Paradox Interactive oyunlarına 1 Şubat 2023’ten itibaren zam gelecek.

ZAMLAR YÜZDE 300’Ü AŞACAK

Açıklamasında Türk Lirasına da değinen Rengstedt, “Uygulamada, fiyatlarımızın ne olması gerektiğine dair ölçütümüzün çok gerisinde kaldığımız iki özel para birimi var: Arjantin Pesosu ve Türk Lirası. Bu para birimelerinin her ikisi için de yerel fiyatlarımızı önemli ölçüde arttıracağız” sözlerine yer vermesinin ardından yapılacak zamların %300’den bir artış olmasını bekleyebileceğimizi söyledi.

Victoria 3 gibi yakın zamanda piyasaya sürülen oyunları için herhangi bir fiyat artışı olmayacağını da belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.