DOLAR

32,5089

-0.56%
EURO

34,6215

-0.53%
ALTIN(gr)

2.439,27

0,04%
BİST 100

%
SANKON’a bağlı federasyonların genel şuraları yapıldı

SANKON’a bağlı federasyonların genel şuraları yapıldı

ABONE OL
Mayıs 20, 2023 17:24
SANKON’a bağlı federasyonların genel şuraları yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SANKON’a bağlı faaliyet gösteren Ekonomik Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonlarının Olağan Genel Kurulları yapıldı, yeni yönetim kurulları oluştu.

Ankara’da faaliyet gösteren Ankara Genç İş İnsanları Federasyonu Başkanlığı’na iş adamı Oğuzhan Korumtaş seçilirken yine, Ankara’da faaliyet gösteren Ankara Genç Girişimciler Federasyonu Başkanlığı’na gazeteci Mehmet Arslan, Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Güneydoğu Sanayi ve Ticaret Federasyonu Başkanlığı’na iş adamı Mustafa Reşat Dağ, Konya’da faaliyet gösteren İç Anadolu Sanayi ve Ticaret Federasyonu Başkanlığı’na iş adamı Koray Eken, Mersin’de faaliyet gösteren Akdeniz Sanayi ve Ticaret  Federasyonu Başkanlığı’na iş adamı Murat Opçin seçildi.

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu SANKON’a bağlı Tüzel Kişiliklerde, Federasyonlarda yapılan Olağan Genel Kurullarda, Federasyonların yeni Yönetim Kurulları oluşturuldu. Genel Kurul sonrası Federasyon Başkanları yapmış oldukları yazılı açıklamalarla, Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Merkezine ve Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu’na bağlılıklarını bildirerek, teşekkür ettiler.

Federasyon Başkanlarından yapılan açıklamada, 2023 yılı faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, ülke ekonomisine katkı sağlayacak çalışmalar yaparak, ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamaya bundan sonraki süreçte de büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz dediler.

SANKON Genel Merkezinden yapilan yazılı açıklamada, Türkiye de değişik illerde faaliyet gösteren kuruluşumuza bağlı 20 üye Federasyonların Olağan Genel  Kurullarının devam ettiği açıklandı.

ADVERTORIAL YAYIN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.