SOĞUKTAN KASKATI KESİLDİ!

SOĞUKTAN KASKATI KESİLDİ!

ABONE OL
Şubat 10, 2022 08:24
SOĞUKTAN KASKATI KESİLDİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Kupası’nda son 16 turu uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir mücadeleye sahne oldu. Fatih Karagümrük, 2 kez geriye düştüğü maçta Konyaspor’u 5-4 yenerek çeyrek finale yükseldi. Karşılaşmada Karagümrük kalecisi Viviano’nun soğuktan titrediği anlar sosyal medyada gündeme oturdu.

TİTREMEKTEN KENDİNİ ALAMADI

Uzat devresinin 111. dakikasında oyun dururken, Karagümrük kalecisi Viviano’nun soğuktan titrediği anlar ekrana geldi. İtalyan eldivenin soğuk sebebiyle adeta acı çektiği görülürken o anlar sosyal medyada gündemin zirvesine yerleşti.

BÖYLE BİR MAÇ HATIRLAMIYORUM”

Viviano’nun soğuktan titremesiyle ilgili konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Topla en az temas eden oyuncu kalecidir. Formasını çıkarmadan duşa girdi. Herkes için zor şartlardı. Kendi kariyerimde böyle bir maç hatırlamıyorum.” değerlendirmesinde bulundu. Ali Gülhan Haberler.com Haberler.com – Spor Türkiye Kupası, Karagümrük, Spor, Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.