Son dakika haberi – Acun Ilıcalı, Hull City’i resmen açıkladı: Geri sayım başladı
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Son dakika haberi – Acun Ilıcalı, Hull City’i resmen açıkladı: Geri sayım başladı

Son dakika haberi – Acun Ilıcalı, Hull City’i resmen açıkladı: Geri sayım başladı

ABONE OL
Kasım 13, 2021 11:00
Son dakika haberi – Acun Ilıcalı, Hull City’i resmen açıkladı: Geri sayım başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acun Ilıcalı’nın Hull City’i geçtiğimiz aylarda satın alma aşamasında olduğu iddia edilmişti.  Ilıcalı, satın alacağı konuşulan İngiliz ekibi Hull City’e ilişkin stadın içinden bir paylaşım yaptı ve satın alımı doğrulamış oldu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ilıcalı, “Umarım bu süreç kısa zamanda tamamlanır ve benim bu hayalim gerçek olur” dedi.

“Geri sayım başladı” diyen Ilıcalı, şunları yazdı:

’12 Mayıs 2021. İşte bu güzel şehre ilk ayak bastığım gün. Kısa sürede çok güzel insanlarla tanıştım, mutluluktan başka hiçbir şey hissetmedim. Maçları seyrederken Hull City taraftarlarını hayranlıkla izliyorum.

Deplasmanlarda gösterdikleri büyük desteğe hayranım. Ehab Allam çok değerli bir insan ve bize bu süreçte çok yardımcı oldu. Ona ve ailesine büyük saygı duyuyorum. Umarım bu süreç kısa zamanda tamamlanır ve benim bu hayalim gerçek olur.’ ifadelerini kullandı.

 FORTUNA’YA VEDA ETMİŞTİ

Daha önce Fortuna Sittard kulübünün ortağı olmuş ve ortaklıktan ayrıldığını “Futbol yatırımlarımıza İngiltere liginden bir kulüp alarak devam etmek istiyoruz. Güzel başarılar yaşadığımız Fortuna Sittard’a veda ediyoruz. Alt sıralarda dahil olduğumuz bu güzel kulübü iyi yerlere getirdiğimizi düşünüyorum. Kulüpteki güzel insanlara başarılar diliyorum.” sözleriyle duyurmuştu.

ALLAM İLE ÇALKANTILI YILLAR

Mısırlı iş adamı Allam, Hull City’i 2010 yılında alıp milyonlarca pound yatırım yaparak Premier Lig vizesi almıştı. 2013 yılında yükseldiği Premier Lig’de kulübün adını Hull City Tigers yapmak istemiş ancak bu talebi reddedilince kulübü satılığa çıkarmıştı.

2015’te Premier Lig’den Championship’e düşen Hull, 2016/17’de yeniden yükselmiş ancak 2020’de League One (3. Lig) kademesine kadar inmişti.

BU SEZON KÖTÜ GÜNLER GEÇİRİYOR

Menajer Grant McCann ile birlikte geçen sezon yeniden Championship biletini alan Hull, bu sezon 14 haftası geride kalan ligde 9 puanla 22. sırada yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.