Son dakika haberi – Fenerbahçe’de herkesi şaşırtan olay! Kayboldu
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Son dakika haberi – Fenerbahçe’de herkesi şaşırtan olay! Kayboldu

Son dakika haberi – Fenerbahçe’de herkesi şaşırtan olay! Kayboldu

ABONE OL
Kasım 15, 2021 15:24
Son dakika haberi – Fenerbahçe’de herkesi şaşırtan olay! Kayboldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CELAL UMUT EREN

UEFA Avrupa Ligi’nde 3-0’lık Antwerp galibiyetiyle gruptaki iddiasını sürdüren Fenerbahçe için Süper Lig’de işler kötü gidiyor. 12. haftada Kayserispor karşısında 2-0 yenik duruma düşen sarı-lacivertli takım beraberliği 90+9’daki penaltı golüyle kurtardı.

LİDERİN 9 PUAN GERİSİNDE KALDILAR

Kadıköy’de maçın ardından öfkeli taraftarlar yönetimi istifaya davet etti. Ligdeki galibiyet özlemi 4 maça çıkan sarı-lacivertliler, lider Trabzonspor’un tam 9 puan gerisine düştü.

PEREIRA’NIN GELECEĞİ SORGULANIYOR

Hayal kırıklığı yaratan sonuçların ardından teknik direktör Vitor Pereira’nın geleceği sorgulanmaya başladı. Basında Portekizli hocanın yerine teknik direktör adayları yazılmaya başladı.

HENÜZ FORMA ŞANSI BULAMADI

Yönetimin sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği yıldız futbolcunun henüz forma şansı bulamaması şaşkınlığa neden oldu. Taraftarların çoğu potansiyeli olan genç oyuncunun oynamama nedenini merak ediyor.

BURAK KAPACAK ARADIĞINI BULAMADI

Son dönemde Türk futbolunda yetişen en önemli genç yıldızlardan biri olarak bilinen Burak Kapacak Fenerbahçe’de adeta kayboldu. Geçtiğimiz yıl Bursaspor’da Ali Akman’la beraber yeteneğini parlatan ve Avrupa kulüplerinin de transfer hedefine giren Burak, sarı-lacivertli takımda aradığını bulamadı.

1.5 MİLYON EUROYA GETİRİLDİ

1.5 milyon euroya getirilen genç yeteneğin akıbeti merak konusu oldu. Taraftarların da büyük beklenti içerisinde olduğu genç futbolcu bir dakika bile süre almadı. Pereira’nın gözüne giremeyen ve planlarında düşünmediği 21 yaşındaki oyuncu formayı unuttu.

LİSANSI GEÇ ÇIKARILDI

Avrupa Ligi kadrosuna da yazılmayan Burak, ligde önce lisansı geç çıkarıldı ardından son olarak 3 Ekim’deki Kasımpaşa maçında kadroya girdi. Ligde oynanan son 4 karşılaşmada ise maç kadrosuna dahil olamayan yıldız ismin herhangi bir sakatlığı da bulunmuyor. 

‘FİZİKSEL OLARAK YETERLİ DEĞİL’

Sağ bek, sağ açık, sol bek, sol açık ve orta saha rollerinde oynayabilen Burak Kapacak çok yönlü bir isim olmasına rağmen 3’lü sistemde şans bulamıyor. Daha önce Vitor Pereira da yaptığı açıklamada Burak Kapacak’ın bir alt ligden geldiğini hem futbol görüşü hem de fiziksel kapasite olarak henüz yeterli olmadığını savunmuştu.

BORDEAUX İLE ANLAŞMAK ÜZEREYDİ

Ancak 2018-19 sezonunda Bursaspor formasıyla Süper Lig’de oynayan Burak, son 2 yılda da yeşil-beyazlılarda da düzenli forma şansı buluyordu. Sezon başında Avrupa’dan da birçok kulübün transfer listesinde olan Burak Kapacak, Fransa’nın Bordeaux takımıyla anlaşmak üzereydi.

F.BAHÇE TALİP OLUNCA FİKİR DEĞİŞTİRDİ

Ancak araya Fenerbahçe’nin girmesiyle karar değiştiren genç futbolcu, kulübü Bursaspor’dan da onay gelince sarı-lacivertli takıma imza attı. Fransa Ligue 1’de oynama şansını kullanmayan Burak, Fenerbahçe’de ise ne Avrupa kadrosuna yazıldı ne de ligde bir dakika bir süre aldı.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.