Son dakika haberleri: Fenerbahçe’ye transferde kötü haber! İstenilen bonservis bedeli ortaya çıktı
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Son dakika haberleri: Fenerbahçe’ye transferde kötü haber! İstenilen bonservis bedeli ortaya çıktı

Son dakika haberleri: Fenerbahçe’ye transferde kötü haber! İstenilen bonservis bedeli ortaya çıktı

ABONE OL
Kasım 18, 2021 01:24
Son dakika haberleri: Fenerbahçe’ye transferde kötü haber! İstenilen bonservis bedeli ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FENERBAHÇE’YE BONSERVİS ENGELİ

UEFA Avrupa Ligi’nde istenilen sonuçları alamayan, Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta sadece 1 puan toplayabilen Fenerbahçe’de tüm gözler takıma devre arası yapılacak hamlelere çevrildi. Sarı-lacivertlilerde takımın birinci kalecisi Altay Bayındır ile yedek kaleci Berke Özer’in sakatlıkları, devre arasında kadroya yeni bir file bekçisinin katılmasını gündeme getirdi. Vitor Pereira yönetimindeki Süper Lig devine transfer gündeminde olduğu iddia edilen isimden kötü haber geldi.

ALTAY, KONYA’DA SAKATLANDI

Fenerbahçe’de üst üste yaşanan sakatlık problemleri Konyaspor maçında tecrübeli file bekçisi Altay Bayındır’ı da vurdu. Sarı-lacivertlilerin bir numarası konumunda olan Bayındır, Konyaspor deplasmanında 72’nci dakikada kenara gelmek zorunda kaldı. 23 yaşındaki file bekçisinin yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

BERKE, MİLLİ TAKIM KAMPINDAN AYRILDI

Altay Bayındır’ın sakatlığı sonrasında Fenerbahçe’de eldivenleri devralan Berke Özer de sakatlık problemiyle karşı karşıya geldi. 21 yaşındaki genç kaleci, Ümit Milli Takım aday kadrosundan ‘belinde yaşadığı sakatlığın tedavi edildiği’ gerekçesiyle ayrıldı.

SİNAN BOLAT HAMLESİ

Fenerbahçe’de Altay Bayındır ve Berke Özer’in sakatlıklarının tam olarak ne zaman geçeceği belirsizliğini korurken, devre arası için tecrübeli bir kaleci gündeme geldi. A Milli Takım kadrosunda da yer alan Sinan Bolat’ın Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddia edildi.

GENT’İN BEKLENTİSİ 3 MİLYON EURO

Belçika Ligi ekiplerinden KAA Gent’te forma giyen tecrübeli file bekçisinin kulüpten ayrılmasına izin verilmeyeceği öğrenildi. Ajansspor’un haberine göre; Gent’in Sinan Bolat’ı transfer etmek isteyen kulüplerden 3 milyon euroluk bir bonservis bedeli beklediği vurgulandı.

24 MAÇTA ŞANS BULDU

KAA Gent’te formasını bırakmayan 33 yaşındaki file bekçisi bu sezon 24 resmi karşılaşmada süre aldı. Tecrübeli eldiven bu maçlarda kalesinde 19 gol gördü. Sinan Bolat, 11 mücadelede ise kalesini gole kapattı.

KUNTZ YENİDEN KADROYA DAHİL ETTİ

Şenol Güneş’le yolların ayrılmasının ardından A Milli Futbol Takımı’nda teknik direktörlük görevine getirilen Stefan Kuntz, Sinan Bolat’a yeniden şans verdi. Alman çalıştırıcı, şu ana kadar oluşturduğu tüm aday kadrolarda Sinan Bolat’ı da dahil etti.

GALATASARAY’DA DA FORMA GİYDİ

Genk altyapısında kariyerine başlayan Sinan Bolat; daha sonra sırasıyla Standard Liege, Porto, Kayserispor, Galatasaray, Club Brugge, Nacional, Arouca, Royal Antwerp ve Gent’e transfer oldu.

DERBİDE ERTUĞRUL İHTİMALİ

Öte yandan Fenerbahçe’de kaleci mevkinde yaşanan üst üste sakatlıklar sonrasında gözler Galatasaray derbisine çevrildi. Altay Bayındır’ın kesin olarak kaçıracağı derbide Berke Özer’in de forma giymemesi halinde eldivenleri 18 yaşındaki Ertuğrul Çetin’in alacağı öğrenildi.

A TAKIM DÜZEYİNDE MAÇA ÇIKMADI

Sarı-lacivertli takımın altyapısında futbolculuk kariyerine başlayan Ertuğrul Çetin, Fenerbahçe U19 Takımı’nda forma giydiği dönemde Altınordu tarafından bedelsiz olarak transfer edildi. Genç file bekçisi geçtiğimiz sezonun başında yeniden Fenerbahçe’ye dahil oldu. Ertuğrul Çetin şu ana kadar A takım düzeyinde bir resmi maçta süre almadı.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.