Son dakika transfer haberi: Chelsea’den Fenerbahçeli yıldız için astronomik teklif! 6 yıllık sözleşme, imza aşamasında
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Son dakika transfer haberi: Chelsea’den Fenerbahçeli yıldız için astronomik teklif! 6 yıllık sözleşme, imza aşamasında

Son dakika transfer haberi: Chelsea’den Fenerbahçeli yıldız için astronomik teklif! 6 yıllık sözleşme, imza aşamasında

ABONE OL
Kasım 14, 2021 04:48
Son dakika transfer haberi: Chelsea’den Fenerbahçeli yıldız için astronomik teklif! 6 yıllık sözleşme, imza aşamasında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Takımlar milli araya girerken devre arasına az süre kala transferde hareketlilik başladı. Fenerbahçe, 2-2 berabere kaldığı Kayserispor maçı sonrası yaralarını sarmak istiyor. Devre arasında takviye yapması beklenen sarı-lacivertli kulübe Chelsea’den astronomik bir teklif geldi. İşte yıldız futbolcu için yapılan teklif ve sözleşme detayları…

BERKE ÖZER KADRODAN ÇIKARILDI

Fenerbahçe’nin genç eldiveni sakatlığı nedeniyle Ümit Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı. Ümit Milli Takımı resmi Twitter hesabından konuya ilişkin şu açıklama yapıldı: Ümit Milli Takımı’mızda forma giyen Berke Özer, kulübü tarafından gönderilen raporda tedavi sürecinde bir süre yatak istirahati gerektirebilecek “bel ağrısı” nedeniyle Ümit Milli Takımı’mızın Belçika ve Danimarka maçlarının aday kadrosundan çıkarıldı.

‘AS’ KALECİ KALMADI

Sarı lacivertlilerde Altay Bayındır, yaşadığı sakatlık sonrası bıçak altına yatmış ve ilk yarıyı kapatmıştı. Berke Özer’in de sakatlığı sonrası sarı lacivertlilerde ‘as takım kalecisi’ kalmadı.

DERBİ GÖRMEDEN 10 PUAN KAYBI

Ligin 12. haftası itibariyle lider Trabzonspor’un 10 puan gerisine düşen ve 7. sırada olan Fenerbahçe’de tepkiler büyüyor. Özellikle henüz Galatasaray ve Beşiktaş ile derbi maçlarına çıkmadan zirveden bu kadar uzaklaşılması, Vitor Pereira’ya eleştirileri artırıyor. Öte yandan takımdaki futbolcular dev kulüplerin markajı altında.

CHELSEA SZALAI’Yİ İSTİYOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea’nin, Fenerbahçe’de forma giyen Attila Szalai ile ilgilendiği öğrenildi. İngiliz ekibinin transferde ciddi olduğu belirtildi. Avrupa devi sarı-lacivertli kulübün kapısını çaldı.

23 MİLYON EURO

İngiliz ekibinin de, Macar savunma oyuncusu için sarı-lacivertli takıma 23,4 milyon Euro’luk bir teklif önerdiği, yönetimin de başarılı oyuncu için yapılan bu teklifi değerlendirme kararı aldı

TRANSFER BİTME AŞAMASINDA

Öte yandan Chelsea yöneticilerinin Fenerbahçe ile Szalai için masaya oturduğu bilinirken, transferin bitme aşamasına geldiği ifade edildi.

ALACAĞI ÜCRET BELLİ OLDU

Ayrıca yıldız ismin sözleşme detayları da belli oldu. Buna göre Attila Szalai, Chelsea ile toplamda 6 yıllık sözleşmeye imza atacak ve yıllık 4 milyon Euro maaş alacak.

ATLETICO MADRID PEŞİNDE

Ayrıca İspanyol basınında yer alan haberlere göre Atletico Madrid, Fenerbahçe’nin Macar yıldızı Attila Szalai’nin peşinde. Savic ve Gimenez ikilisine alternatif arayan Madrid ekibinin Attila Szalai için girişimde bulanacağı iddia edildi.

BEKLENTİ EN AZ 20 MİLYON EURO

Todofichajes’te yer alan habere göre Fenerbahçe’deki performansıyla piyasa değerini 11 milyon Euro seviyesine çıkaran Attila Szalai için Atletico Madrid’in bu parayı vermeye hazır olduğu ifade edildi. Fenerbahçe’nin ise beklentisi 20 milyon eurodan kapıyı açmak.

PAZARLIKLAR SÜREBİLİR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Attila Szalai için beklentilerinin en az 20 milyon Euro ve üzeri olduğunu ifade etmişti. İki kulüp arasında pazarlıkların başlayabileceği de aktarıldı.

VAZGEÇİLMEZ OLDU

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezonun devre arasında Apollon Limassol’dan 2 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Attila Szalai, Fenerbahçe’deki performansının yanı sıra Macaristan Milli Takımı’nın da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

3 GOLÜ VAR

Fenerbahçe’de 39 maça çıkan Macar stoper 3 gol kaydetti. Attila Szalai’nin Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 11 milyon Euro…

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.