DOLAR

32,2775

-0.08%
EURO

34,8665

-0.02%
ALTIN(gr)

2.423,47

-0,04%
BİST 100

%
TESK ve TŞOF’tan “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası” mesajı
  • ALSANA HABER
  • EKONOMİ
  • TESK ve TŞOF’tan “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası” mesajı

TESK ve TŞOF’tan “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası” mesajı

ABONE OL
Kasım 12, 2021 01:36
TESK ve TŞOF’tan “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası” mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Palandöken, yayımladığı mesajda Atatürk’ün fikirlerini, kurduğu Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmanın her Türk vatandaşının boynunun borcu olduğunu bildirdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, tüm dünyanın saygı duyduğu ve örnek almaya çalıştığı bir lider olduğuna işaret eden Palandöken, “Onun ilke ve inkılaplarından, milletimize ve ülkemize sağladığı yeniliklerden, fikirlerinden, bizlere bıraktığı cumhuriyetten ve onun izinden asla şaşmayacağız. Çünkü Atatürk’ün çağdaş ve medeni ilkelerinden şaşmak hem vatana ihanet olurken hem de ülkemizi felakete sürükler. Tüm esnaf ve sanatkar camiası olarak, aramızdan yalnızca bedenen ayrılan ulu önderimizi saygı ve minnetle anıyor, Allah’tan rahmet diliyorum. Aramızdan bedenen ayrılmış olsa da fikirleri, yaptığı büyük devrimler, cumhuriyetimiz sonsuza kadar bizimle olacak.” ifadelerini kullandı.

TŞOF Başkanı Apaydın da mesajında, şunları kaydetti:

“İnkılapları, ilkeleri, fikirleri, askeri dehası, milletimizle makus talihimizi yenerek bizlere bir ülke bırakması Mustafa Kemal Atatürk’ü tüm dünyada saygı duyulan, milletimizi ise kıskanılan bir seviyeye getirmiştir. 83 yıl önce hayata gözlerini yumdu fakat kurduğu Cumhuriyet 100. yılına yaklaştı. Şoför camiamız adına Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, özlem, rahmet ve saygıyla anıyorum. O’nun yolundan şaşmadan bu ülke için çalışıp, ilke ve inkılaplarına sahip çıkmaya devam edeceğiz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.