DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Türkiye’nin otomobiline en iyi işveren sertifikası

Türkiye’nin otomobiline en iyi işveren sertifikası

ABONE OL
Kasım 11, 2021 01:36
Türkiye’nin otomobiline en iyi işveren sertifikası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

EKONOMİ SERVİSİ – Klasik dikey hiyerarşik yapı ve unvanlar yerine çevik ekipler oluşturan TOGG, insan ve güven odaklı bir kurum kültürü inşa  ettiğini uluslararası bir sertifikayla tescilledi. 5 kıtada, 60’tan fazla ülkede kurum kültürünü destekleyen enstitünün yürüttüğü programda ‘güvenilirlik’, ‘saygı’, ‘hakkaniyet’, ‘gurur’ ve ‘takım ruhu’ başlıkları üzerinden çalışanların kurum kültürüyle ilgili deneyimlerini ölçen çalışmayı tamamlayan TOGG, sertifikaya hak kazandı.

TOGG Üst Yöneticisi (CEO) M. Gürcan Karakaş, şu değerlendirmede bulundu:

“Farkımız, çalışanlarımızın uzmanlığına duyduğumuz güvenden kaynaklanıyor. Merkezi olmayan, otonom çalışabilen, mutabakat kültürüne dayalı kararlar alabilen ve kendi kendini organize eden çevik ekipler oluşturuyoruz. Bizim için kararların şekillenmesinde hiyerarşiden çok argümanların gücü önem taşıyor. Çevikliğe engel olabilecek uygulamalara yer vermiyoruz. Klasik hiyerarşik yapı ve unvanlar kullanmıyoruz. Yetenekleri de belirli görev tanımlarıyla sınırlandırmıyoruz. Herkes, yetkinlik ve çalışma alanlarının yanı sıra bilgisi dahilindeki konularla ilgili çalışma, ve resmin bütününü görme fırsatına sahip. Kurduğumuz bu yapı enstitüden gelen sonuçlarla tescillemiş oldu.” 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.