Ulusal Bayan Voleybol Ekibi Avrupa Şampiyonu Oldu

Ulusal Bayan Voleybol Ekibi Avrupa Şampiyonu Oldu

ABONE OL
Eylül 4, 2023 06:00
Ulusal Bayan Voleybol Ekibi Avrupa Şampiyonu Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A Milli Kadın Voleybol takımımızın Sırbistan ile yaptığı 2023 CEV Avrupa Şampiyonası final karşılaşması, İstanbul’da Türk bayraklarıyla coşku ile izlendi. İstanbul Valisi Davut Gül, Kasımpaşa’da kurulan dev ekranda maçı vatandaşlarla birlikte izledi. Filenin Sultanları’nın Sırbistan’ı mağlup ederek şampiyon olması ile büyük sevinç yaşandı.

A Milli Kadın Voleybol takımımızın Sırbistan ile yaptığı 2023 CEV Avrupa Şampiyonası final karşılaşması, İstanbul’da farklı noktalara kurulan dev ekranlarda takip edildi. Maç İBB, Beyoğlu ve Şişli Belediyesi’nin, Feshane, Kasımpaşa Meydanı ve Maçka Sanat Parkı’nda kurduğu dev ekranda canlı yayınlandı. Meydanı ve parkları dolduran vatandaşlar, milli takımın mücadelesini büyük bir coşku ve heyecanla izledi. Yüzlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla maçı takip etti. İstanbul Valisi Davut Gül ve ailesi, Beyoğlu Belediye Başkanı Ali Haydar Yıldız ile Kasımpaşa Meydanı’nda kurulan dev ekrandan maçı izlerken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Feshane’de, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ise Maçka Parkı’nda bu heyecana ortak oldu. Maçı kazanarak Avrupa şampiyonu olan milli takımımızı destekleyen vatandaşlar şampiyonluğu çoşku içinde kutladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.