Vitor Pereira’dan derbiye özel sistem! Israrından vazgeçiyor
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Vitor Pereira’dan derbiye özel sistem! Israrından vazgeçiyor

Vitor Pereira’dan derbiye özel sistem! Israrından vazgeçiyor

ABONE OL
Kasım 18, 2021 02:00
Vitor Pereira’dan derbiye özel sistem! Israrından vazgeçiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SENAD OK

Kötü performanstan dolayı Fenerbahçe’deki geleceği tartışılan teknik direktör Vitor Pereira’nın Galatasaray derbisiyle birlikte oyun sistemini değiştirebileceği belirtildi.

Sezon başından bu yana 3-4-3 sisteminde ısrar eden Portekizli teknik adam, takımın yetenekli isimlerine bu sistemde yer bulamadığı gibi sonuçlar da beklentiyi karşılamadı. Son maçta 3-5-2 sistemine geçen Pereira, maçın ikinci yarısında da 4’lü savunma ile maça başlamıştı.

İlk Fenerbahçe döneminde olduğu gibi oynattığı sistem eleştirilen Portekizli teknik adam, ilk döneminde 4’lü savunma önünde Topal – Souza ikilisini ısrarla oynatmıştı. Daha sonra bu ısrarından kademeli olarak vazgeçen Pereira, deplasmandaki Galatasaray derbisine çift forvetle çıkmıştı.

Pereira yine benzer bir süreç yaşıyor. Çok katı olduğu 3-4-3 sisteminde değişikliğe giden sarı-lacivertlilerin teknik patronu, 3-5-2 ile takımını sahaya sürmeyi başladı. Ancak bu durum da savunma hatalarının önüne geçmedi. Kayseri karşında 2-0 geriye düştü.

Bu nedenle artık, Fenerbahçe’nin bazı maçlarda 4’lü savunma anlayışı ile sahada yer alması gündemde… Temmuz ayından bu yana 4’lü sistem üzerinde çalışmayan takımın artık bu sistemle ilgili hafta içi çalışmalar yapacağı öğrenildi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.