Zafer Olgun: “Bol pozisyon buluyoruz, gol atamıyoruz”

Zafer Olgun: “Bol pozisyon buluyoruz, gol atamıyoruz”

ABONE OL
Kasım 10, 2021 00:00
Zafer Olgun: “Bol pozisyon buluyoruz, gol atamıyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor’un yönetim kurulu üyesi Zafer Olgun, gol pozisyonlarına girmelerine rağmen bunları  değerlendirmekte sıkıntılar yaşadıklarını bildirdi. 

Olgun, yaptığı yazılı açıklamada, Giresunspor’un kendi futbolunu  oynayan, bir oyun sistemi bulunan ligdeki nadir takımlardan olduğunu belirtti.

Rakipleri kim olursa olsun sahada 90 dakika boyunca sonuna kadar  mücadele ettiklerine vurgu yapan Olgun, kaybedilen karşılaşmada rakiplerine  ezilmediklerini aktardı.

Sezon başından bu yana gol yollarında sıkıntılar çektiklerini ifade  eden Olgun, şunları kaydetti:

“Akan futbolda pozisyon vermiyoruz. Basit hatalarla gol yiyoruz,  pozisyon bulunca da değerlendiremiyoruz. Giresunspor’un bu sezonki maçlarından  golleri çıkarıp izlersek, ‘ligde zirveye oynuyor’ deriz. Her takıma karşı kendi  futbolunu oynayan, bir sistemi olan ligdeki nadir takımlardanız. Akan futbolda  pozisyon vermiyoruz, basit hatalarla gol yiyoruz. Bol pozisyon buluyoruz, gol  atamıyoruz. Gol yollarında sıkıntılar yaşıyoruz.”

Süper Lig’de geride kalan 12 maçta GZT Giresunspor, topladığı 10  puanla 17. sırada yer alıyor.

12 maçta rakip kalelere sadece 7 gol atabilen Giresun ekibi, ligde en  az gol atan ekip durumunda bulunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.