Aldatmak 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aldatmak yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Aldatmak yeni bölümde neler olacak?
  • ALSANA HABER
  • MEDYA
  • Aldatmak 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aldatmak yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Aldatmak yeni bölümde neler olacak?

Aldatmak 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aldatmak yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Aldatmak yeni bölümde neler olacak?

ABONE OL
Kasım 3, 2022 18:48
Aldatmak 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aldatmak yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Aldatmak yeni bölümde neler olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aldatmak, Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 22 Eylül 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yaptığı, Yıldız Tunç’un senaryosunu kaleme aldığı, başrollerini Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu’nun paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Aldatmak 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aldatmak yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Aldatmak yeni bölümde neler olacak?

ALDATMAK NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Aldatmak her Çarşamba saat 20:00 ‘da ATV’de ekranlara geliyor.

ALDATMAK 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Aldatmak 7. bölümünün ardından 8. bölüm fragmanının çıkması bekleniyor. Henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

ALDATMAK 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

ALDATMAK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oylum, babasının ikinci eşiyle tanışmayı kabul edecek mi?

Oltan ile girdiği çıkar çatışması Güzide’yi zor durumda bırakır. Güzide, adaletsizliğe karşı güçlü duruşundan taviz vermediği takdirde Oltan’ın bu meseleyi kolay kolay kapatmayacağının farkındadır.

Borç içindeki Ozan hem tefecinin, hem de Lara ve Kaan’ın zorlamaları yüzünden iyice köşeye sıkışmıştır. Lara, Oltan tehdidine karşı Kaan’ı uyarsa da Kaan bu uyarıyı dinlemez ve Lara’yı Ozan’a karşı tehlikeli bir hamleye zorlar. Bu hamle Ozan için zorlu ama bir o kadar da beklenmedik sonuçlar doğuracaktır.

Yeşim’in ısrarlarına dayanamayan Tarık, Oylum’u yeni evine Öykü ile tanışmaya davet eder. Oylum, her ne kadar babasıyla ilişkisini düzeltmek istese de Yeşim’in evine gitmek konusunda kararsızdır. Annesine ihanet etmeyi bir türlü göze alamayan Oylum verdiği ani kararla hayatının alt üst olmasına sebep olacaktır.

ALDATMAK YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

“Boşanma davası açtım!”

Güzide, bir günde yerle bir olan hayatına yeniden başlamak için ilk adımı atıyor!

Sevdiklerinin ondan gizledikleri ile yüzleşen Güzide, Tarık’ın ağır cümlelerinin doğruluk payını sorgular. Oylum’un dava sürecinin sona ermesinin ardından Güzide beklenen hamleyi yapar ve Tarık’tan boşanmak için avukat tutar. Tarık’a ihanetinin bedelini ağır ödetmeye kararlıdır. Bu zorlu günlerde ailesinin yanı sıra destekçisi Sezai olur.

New York bileti bulununca yalanı ortaya çıkan ve annesiyle yüzleşmekten kaçan Oylum’u babası yeni yalanlarla kurtarır. Bunun sonucunda Oylum sırları yüzünden babasına ve onun yeni ailesine daha ılımlı yaklaşmaya mecbur kalır. Oylum davranışlarının hem annesiyle arasındaki duvarı güçlendirdiğinin hem de onu Tolga’dan uzaklaştırdığının farkında değildir.

Eve gelen belgelerle istifası ortaya çıkan Ozan, annesinin tavrına şaşırır. Babasından aldığı parayla rahatlamıştır ancak iyi niyetine güvendiği Oltan’ın asıl niyeti henüz ortaya çıkmamıştır.

Güzide, herkese karşı anlayışlı olmaya çalışırken sabrı yeterince sınandıktan sonra bile bu iyi niyetini korumayı başarabilecek midir?

ALDATMAK OYUNCU KADROSU

Vahide Perçin – Güzide Yenersoy

Ercan Kesal – Ali Sezai Okumuş

Mustafa Uğurlu – Tarık Yenersoy

Yusuf Çim – Ozan Yenersoy

Cem Bender – Oltan Kaşifoğlu

Caner Şahin – Tolga Kaşifoğlu

Feyza Sevil Güngör – Oylum Yenersoy

Asena Girişken – Yeşim Denizeren

Cem Sürgit – Ümit Özgüder

Meltem Baytok – Nazan Tokluca

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.