ARTO;”SEREN YÜZÜNDEN “SALLAMAZSAM OLMAZ’DA” GÜLBEN’İ ÖVMEDİM”
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • ARTO;”SEREN YÜZÜNDEN “SALLAMAZSAM OLMAZ’DA” GÜLBEN’İ ÖVMEDİM”

ARTO;”SEREN YÜZÜNDEN “SALLAMAZSAM OLMAZ’DA” GÜLBEN’İ ÖVMEDİM”

ABONE OL
Şubat 24, 2022 20:10
ARTO;”SEREN YÜZÜNDEN “SALLAMAZSAM OLMAZ’DA” GÜLBEN’İ ÖVMEDİM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyhan Soylunun moderatörlüğünü üstlendiği “AL SANA HABER” hafta içi her gün saat 15.00 – 18.00 arası canlı olarak yayın yapmaya devam ediyor. Masada bugün Erol Köse, Yeliz Yeşilmen ve Bahar Candan günün yorumcularıydı.

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Arto ve Seren Serengil, Hülya Avşar konusunda ayrı düşünce canlı yayında birbirine girmişti. Hülya Avşar’ın yeni aşkının, bir dönem asistanı olanSenem Kuyucuoğlu’nun sevgilisi olduğu iddia edilmişti.

Seren Serengil, Senem Kuyucuoğlu’nun cinsel yöneliminin farklı olduğunu ve erkek sevgilisi olamayacağını söyleyince Arto Serengil’e Hülya Avşar’a yakın olduğu için konuyu manipüle ettiğini ima etmesi ortamı gerdi. Bunun üzerine Seren Serengil “Devamlı aynı şeyleri söylüyorsun. Haddini aşmaya başladın! Arto haddini aşma… Bunu sana söylettirmem. Hülya Avşar’ı neyle suçluyoruz?” diyerek tepki gösterdi.

Bu tartışma sonra Arto “Son 2 gün” paylaşımı yapınca yayından ayrılacağı iddia edildi. Kulislerde Seren Serengil’ in Arto’yu işinden ettiği konuşulunca Seyhan Soylu canlı yayında Arto’ya ulaşarak iddiaları sordu ve herkesin merak ettiği konunun cevabını aldı. Seyhan Soylu ve Arto arasındaki telefon konuşmasının detayları…

Soylu; Artocuğum yarın son diye yazı atmışsın sosyal medya hesabından. Yarın son mu Sallamazsam Olmaz?”

Arto; “Yani son değil de belki bir tatile çıkacağım o yüzden. Sallamazsam Olmaz’ ı daha sallayamadım. Onun için daha son değil.”

Soylu; “Seni bizim programa transfer edelim. Gerçekten bizde özgürsün. Biz de kısıtlama yok, torpil yok. Biz Seren gibi torpil yapmayız. Hülya Avşar’ a mı çakmak istiyorsun gel çak. Kime istiyorsan çak. Gülben Ergen’ i övebilirsin.”

Arto; “Çok övmek istiyorum ben artık onu”

Soylu; “Gülben Ergen’i övmek istiyorsan Al Sana Haber sana her zaman açık. En sonunda Bilal Özbilgeyi transfer edeceğim buraya” deyince Arto kahkahalara boğuldu.

Soylu; “Bu Seren Serengil istediğine torpil yapıp istediğine böyle davranıyor. Benim dün ağzımı bantladı Nihat Doğan. Ece Erken benimle ilgili karar aldırdı yorum yapmıyorum. Ama biz söylüyoruz Hülya Avşar asistanının sevgilisini arakladı. Asistanı da biseksüelmiş. Söylüyorum ben her şeyi.Bilal Özbilge’ye sesleniyorum buradan Arto giderse programdan esprisi bozulur oranın. Arto giderse oraya Recep Bülbülses’ i koyun. Seren Serengil anca ona bir şey demez.

Arto; Çok teşekkür ediyorum. Ne diyeyim bilemedim.”

Soylu; Biz şuna takıldık. Seren niye sana hadsiz diyor?”

Arto; “Çok hadsiz bir çocuğum ben, ondandır. Her şeyi konuşabildiğim için hadsizim.

Soylu; “Onlarda istediği gibi konuştuğundan eleştiriliyor ama olmaz. İstediğini eleştireceksin. İstediğine yumuşak davranacaksın”

Arto; “Zaten bütün eleştiriler İnstagram’da yazıyor. Kimin nasıl durduğuna bakıyor ve yazıyorlar. Hepsine değer veriyorum. Sağ olsunlar.”

Soylu; “Allah yolunu açık etsin. Yarın istifanı ver ekrandan. Hemen transfer ediyorum. Ben aradım ya seni şimdi bırakmazlar” dedi.

 

videoyu izlemek için;https://youtu.be/Y8wBL_wXkkg

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.