ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE OĞLAK BURCUNDA BİR YENİAY

ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE OĞLAK BURCUNDA BİR YENİAY

ABONE OL
Ocak 9, 2024 11:38
ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE OĞLAK BURCUNDA BİR YENİAY
0

BEĞENDİM

ABONE OL

11 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Anın haritasına baktığım zaman İkizler burcunun yükseldiğini görüyorum. Seyahat, eğitim, yakın çevreyle iletişim halinde olmak bu dönem yeniayın dışa yansıyan yüzü olabilir. Yükselen yöneticisinin Merkür’ün Yay burcunda olduğunu görüntülemekteyim. Bu yeniayda uzaklara gitme, ufkumuzu geliştirme ve anlam arayışında olma durumumuz olabilir. Yeniay’a Uranüs’ün destek açısıyla aniden fırsatlar elde edebildiğimiz gibi bu dönem hayallerimizle ilgili sorumluluk alabilir, hedeflerimizi gerçekleştirirken şanslar elde edebiliriz. Özellikle Oğlak, Başak, Boğa burçlarının hayatlarında yeni kapılar açılabilir. Karşınıza çıkan seçenekleri dikkatle değerlendirip, adım atmakta fayda var. Para ve aşk konularında sürpriz fırsatları size getirebilir. Boğa, Başak ve Oğlak burçları bu etkiyi daha çok hissedecekler. Sürpriz aşklar, parasal şifalanmalar, kariyerde fırsatlar olabilir. Venüs’ün Chiron ile güzel açısıyla ilişkilerde duygusal yaralarımızı sarabilir. Hayallerimize yönelik adımlar atarken destek görebiliriz ve taze başlangıçlar yapabiliriz. Diliyorum ki ruhumuza yakışan güzel yenilikler olur.
KOÇ: İş, kariyer, statü konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Toplum önünde olabilirsiniz.
BOĞA: Yurtdışı seyahatine çıkabilir. Yabancı dil öğrenebilir veya bir eğitime başlayabilirsiniz. Basın, yayın, medya ve hukuk konularınız gündeme gelebilir.

İKİZLER: Miras, nafaka, sigorta gibi konular gündeminize gelebilir. Kredi alabilir veya borçlarınızı ödeyebilirsiniz.
YENGEÇ: Evlilik, ortaklık, danışmanlık konuları gündeminize gelebilir. Kimileri bir evlilik kararı alırken, kimileri partneriyle ortak bir iş yapabilir.
ASLAN: Bu dönem sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Bir işe girme durumunuz olabilir. Meslekte görev değişikliği yapabilirsiniz. Kimileri bir evcil hayvan edinebilir.
BAŞAK: Çocuk, aşk, hobiler, sanat konuları gündeme gelebilir. Spora başlayabilir, sanatsal bir etkinliğe katılabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.
TERAZİ: Taşınma, ev alma-satma, ev içerisinde tadilat gibi durumlarınız gündeme gelebilir. Kendi yuvanızı da kurabilirsiniz.
AKREP: Kısa yolculuklara çıkabilir veya bir eğitime başlayabilirsiniz. Kuzen, kardeş ve yakın çevrenizle iletişimleriniz yoğun olabilir. Kimilerinde araç alma veya satma durumu olabilir.
YAY: Yeni yatırımlar, kazançlar, ek gelir kapısı, manevi değerlerin artışı, yetenklerle para kazanma olarak size yeni fırsatlar verebilir.
OĞLAK: Bu yeniay evinizde! İş, kariyer, dış görünüş, stiliniz, evlilik gibi birçok alanda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.
KOVA: Dua, meditasyon, yoga gibi şifa teknikleriyle ilgilenebilir, izolasyona çekilip ruhsal konulara yönelebilirsiniz.
BALIK: Yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Sosyal çevre artabilir. Dernek, vakıf, kulüp gibi sosyal organizasyolar da bulunabilirler. Gelecek planlarınız, hayallerinizle ilgili yeni adımlar atabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.