AZRA AKIN’DAN KIVANÇ TATLITUĞ’A GAY İMASI

AZRA AKIN’DAN KIVANÇ TATLITUĞ’A GAY İMASI

ABONE OL
Ocak 24, 2022 20:09
AZRA AKIN’DAN KIVANÇ TATLITUĞ’A GAY İMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash Tv’ de yayınlanan ve farklı formatıyla Türk televizyonlarının en olaylı programı olmayı başaran “AL SANA HABER” in her gün değişen yorumcularında bugün masada Ebru Polat, Nurcan Sabur, Bahar Candan ve Nihat Doğan vardı.

Programın konuğu ise Best Model Of Turkey ve Best Model of The World‘ün kurucusu olan ünlü organizatör Erkan Özerman’ dı. Son zamanlarda kendine itibar suikastı yapıldığını söyleyen Özerman, hakkında yapılan iftiralardan ve yalan haberlerden sonra ilk defa açıklama yaptığı “Al Sana Haber” programında çarpıcı sözler söyledi.

Bunlardan biri de 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyuran Kıvanç Tatlıtuğ’ un eski nişanlısı Azra Akın hakkındaydı. İşte Erkan Özerman’ ın şok eden iddiaları…

 

AZRA AKIN, ELDEN KAÇIRMA KORKUSU YÜZÜNDEN KIVANÇ’A İFTİRA ATTI.

Erkan Özerman “Kıvanç Tatlıtuğ dünyanın en terbiyeli, en tatlı çocuğudur. Evdeki sarı kedi, miyavlamaz bile. Felaket bir aile ve felaket bir nişanlısı vardı. Ne iftiralar attı ona. Nasıl temizledik.”

Seyhan Soylu; “Türkiye Güzeli olan kız, Azra Akın mı? “

Özerman; “Onun nasıl güzel olduğunu bir gün açıklayacak olursam insan içine çıkamaz. Benim üstüme varmayın. Ben hayatımı açıklayacak olursam Türkiye ikiye bölünür.”
Soylu; “Hak etmeden mi kazandı?

Özerman; “Yayınlamak istemem çünkü Türkiye’ nin kazandığı bir ödül. O nedenle duymamazlıktan geldim ama benim gibi başka bilen de var.”
Soylu; “Kıvanç ile ilişkileri sırasında şiddet gördüğü iddiası da var?”

Özerman; “Onun Kıvanç’ a attığı pislik ve iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı sokakta ben, evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı. Öyle ahlaksızdı. Çocuğa neler yaptı? Sebebi de kıskançlık. O Amsterdam da oturuyor. Oğlan Paris de çalışıyor. Telefon açıyor “Sen bu gece kimle yattın, kimle kalktın?” Başlıyor ağlamaya. Oğlan kalkıyor trene binip 2,5 saat yol gidiyor. Onun yüzünden defile kaçırdı. Onu elden kaçıracak diye Kıvanç’a atılan iftirayı burada anlatamam.”

Soylu; “O dönem gey iması yaptı Kıvanç’ a değil mi?”

Özerman; “Azra onu elden kaçırma korkusu ile iftira attı”

Soylu; “Kıvanç’ tan ayrıldıktan sonra çok popülerliği de kalmadı. O kadar Dünya Güzeliydi”

Özerman; “Affedersin o kalçayla insan Dünya Güzeli olur mu? Üstüme gelme. Seçilmesi icap ediyor diye seçildi.”

Soylu; “Şöyle bir şey duydum o dönem ortak bir tanıdık aracılığıyla. Bu kavgalar başlamadan önce Kıvanç’tan çocuk aldırdığını duydum. Böyle bir bilgi gelmişti.”

Özerman; “Ben o dönem görüşmüyordum. Kesmiştim ilişkimi. Aldırır aldırmaz çok özel bir şey beni ilgilendirmez”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.