BARBADOSLU YILDIZ RİHANNA HAMİLE Mİ?

BARBADOSLU YILDIZ RİHANNA HAMİLE Mİ?

ABONE OL
Aralık 1, 2021 15:49
BARBADOSLU YILDIZ RİHANNA HAMİLE Mİ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rihanna hamile mi? Barbadoslu yıldızın son hali iddiaları güçlendirdi!

Barbados’un bağımsızlığını ilan ettiği törende Ulusal Kahraman ilan edilen Rihanna, o geceye ait görüntülerde şiş karnıyla dikkat çekti. Hayranları ise “Rihanna hamile mi” sorusunu gündeme getirdi.
 
 

Rihanna hamile mi değil mi soruları magazin gündeminde zaman zaman ortaya çıkıyor. Son görüntüsünde şiş karnıyla dikkat çeken dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, bu dedikoduların tekrar yayılmasına neden oldu.

Birleşik Krallık’tan ayrılarak ilk cumhurbaşkanlığı göreve başlamalarını kutlayan Barbados töreninden görüntülerin ardından, hayranları Rihanna’nın hamile olabileceği konusunda iddialar ortaya attı. Rihanna, yaklaşık bir yıldır ünlü rapçi ASAP Rocky ile gözlerden uzak bir ilişki yürütüyor…

RİHANNA HAMİLE Mİ?

33 yaşındaki şarkıcı Rihanna’nın Barbados’taki törende giydiği kıyafeti ve pozları, karnında her zamankinden fazla bir şişlik olduğunu ortaya koydu. Hamilelik iddiaları kısa sürede hayranlarının gündemine düşerken, doğrulanmış bir kullanıcı olan The Academy şunları yazdı : “Rihanna, A$AP Rocky’den ilk çocuğuna hamile.” Tweet binlerce retweet ve favori aldı, ancak iddiaları destekleyecek başka bir detay henüz ortaya yok.

Rihanna, 2019 yılında çıkan hamilelik dedikoduları için,“Böyle şeyler düşünmüyorum. Ama bilmiyorum… Tanrı’nın planı.” “Bu röportajdan sonra tüm hamilelik söylentilerini dört gözle bekliyorum” demişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.