Barcelona’da Xavi Hernandez dönemi!

Barcelona’da Xavi Hernandez dönemi!

ABONE OL
Kasım 10, 2021 05:12
Barcelona’da Xavi Hernandez dönemi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CELAL UMUT EREN

Barcelona’da yeni bir dönem dün itibariyle resmen başladı. Son dönemde sportif ve ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreçten geçen Barça’da Xavi Hernandez herkesi için büyük bir umut oldu.El Clasico’da evinde Real Madrid’e 2-1 yenildikten sonra Ronald Koeman ile yollarını ayıran Katalan ekibi, eski yıldızı Xavi ile teknik direktör olarak dün resmi sözleşme imzaladı.Nou Camp’ta gerçekleşen imza töreninde Xavi, futbolculuğunda 20 yıllık Barça günlerinde kazandığı kupalarla poz vererek güne başladı. Barcelona da sosyal medya kanallarından, “Bugün harika bir gün, Xavi geri döndü” paylaşımlarla gün boyu taraftarlarına sunum yaptı. Ardından imza törenine çıkan 41 yaşındaki çalıştırıcı, “Bugün, muhteşem bir gün” sloganıyla başladı. Daha sonra taraftarlarına seslenen Xavi şu ifadeleri kullandı:
Gerçekten şu an çok duygusalım, nerdeyse ağlayacağım. Bu kulübe ve siz taraftarlara çok teşekkür ederim. Size sadece şunu söyleyeceğim; biz dünyanın en büyük kulübüyüz. “Barça yenilmemeli”
Barcelona asla kaybetmemeli, yenilmemeli. Biz her şeyi kazanmak istiyoruz.
Oyunculardan birçok şey isteyeceğim ancak yardım da edeceğim. Ter Stegen, Pique, Alba, Busquets ve Sergi Roberto ile daha önce takım arkadaşı olmam bir avantaj.
Kulüpteki baskıyı ve stresi iyi biliyorum. Futbolcuların yaşayabileceği zorlukları iyi biliyorum. 

Taraftar desteği

Nou Camp’taki tarihi imza töreninde taraftarlar Xavi Hernandez’i yalnız bırakmadı. Tribünlerde 10 bine yakın taraftar olduğu kaydedildi. Xavi’nin imza atmak için sahaya geldiğinde büyük bir alkış koptu.
Barça taraftarları bayraklarla Xavi’yi selamladı. Barcelona’nın stadında ‘Xavi günü’ anonsu yapıldı.

‘Bu göreve hazırım’
Xavi, “Barcelona’nın geçtiği süreci ve yaşanan zorlukları görüyorum. Bu göreve hazırım. DNA’m değişmedi, Barcelona DNA’sını taşıyorum. Barcelona için tüm fedakarlıkları yapacağım, Barcelona’yı hayatımın bile önüne koyacağım, önceliğim Barcelona olacak” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.