Bella Hadid ağlamaktan vazgeçemiyor: İyi olacağız

Bella Hadid ağlamaktan vazgeçemiyor: İyi olacağız

ABONE OL
Kasım 16, 2021 00:24
Bella Hadid ağlamaktan vazgeçemiyor: İyi olacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bella Hadid, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırtmayı başardı. Sosyal medya hesabından gözyaşları içinde birkaç fotoğrafını paylaşan süper model, son birkaç yıldır neredeyse ‘her gün’ ve ‘her gece’ ağladığını belirtti.

“SENİ, ACINI VE SEVİNCİNİ ANLIYORUM”

Instagram’da 47 milyondan fazla takipçisi bulunan Bella Hadid, Willow Smith’in kendi ile hesaplaştığı ve sorunlarını anlattığı videonun altına “Seni ve sözlerini seviyorum” yazdıktan sonra kendi zihni ve hayatıyla ilgili gerçekleri şu cümlelerle açıkladı:

“İnsanlar herkesin temelde aynı şekilde hissettiğini unutuyor: Kaybolmuş, kafası karışmış, neden burada olduklarından gerçekten emin değiller. Bu endişe, herkes bunu hissediyor ve bir şekilde üstünü kapatmaya çalışıyor. Kusurlarımızda bir araya geleceğiz.”

“Güvensizliğimizde, neşemizde, mutluluğumuzda ve her şeyi güzel ve doğal olarak kabul edin. Bu duvarları yıkacak ve herkesin ‘Hayır, seni, acını ve sevincini anlıyorum’ demesini sağlayacak olan şey bu. İyi olacağız.”

Geçtiğimiz yıl sevgilisi The Weeknd tarafından terk edilen Bella Hadid, sevgilisinin kendisini ima ederek yaptığı şarkıyla şoke olmuştu.

‘LÜTFEN BENİ ARAMA’

30 yaşındaki Kanadalı şarkısında şu sözler geçiyordu; “Dönüşümüz yok – Eskisi gibi olamıyoruz – Bitti – Artık aklını bu aşkla daha fazla kurcalama – Sürekli ilgi istiyorsun – Konuşmadığımız zamanlarda bile basına malzeme veriyorsun – Artık ikimiz de başkalarıylayız – Lütfen beni bir daha arama.”

AĞLADIĞI ANI PAYLAŞTI

Hadid ise ayrılık acısıyla ve bu şarkıyla sarsılmış durumdaydı. Öyle ki ağladığı anları da paylaşmış ve gündem olmuştu. Hadid’e takipçileri “Değmez” diyerek destek olmuştu.

TWITTER’DA GÜNDEM OLDU

Hadid son olarak ise bir araba arkası yazısını paylaştı. ‘Yallah’ yazılamasını paylaşan Hadid not olarak ise “Yallaa…” yazınca Türk takipçilerinin oldukça ilgisini çekti.

Hadid’in bu paylaşımı defalarca kez Twitter’da paylaşıldı ve Hadid gündem oldu.Türk kullanıcılar bu fotoğrafı paylaşıp “Bella’ya bunu yapan hayat bize neler yapmaz yorumlarında bulundu.

FOTOĞRAFLAR: INSTAGRAM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.