Ben Bu Cihana Sığmazam 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı çıktı mı, son bölümde neler oldu?
  • ALSANA HABER
  • MEDYA
  • Ben Bu Cihana Sığmazam 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı çıktı mı, son bölümde neler oldu?

Ben Bu Cihana Sığmazam 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı çıktı mı, son bölümde neler oldu?

ABONE OL
Kasım 8, 2022 16:48
Ben Bu Cihana Sığmazam 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı çıktı mı, son bölümde neler oldu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ben Bu Cihana Sığmazam, Güzel Adamlar Medya imzalı, ilk bölümü 20 Eylül 2022 tarihinde yayımlanan aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil yer almaktadır. Ben Bu Cihana Sığmazam 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı çıktı mı, son bölümde neler oldu?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ben Bu Cihana Sığmazam her hafta Salı günü saat 20:00 ‘da ATV’de yayınlanıyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 9. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ben Bu Cihana Sığmazam bugünkü 8. bölümün ardından 9. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bölüm sonunda fragmanın çıkması bekleniyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 8. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cezayir’in düşmanları artıyor

Lokman’ın cenazesi adeta gayrimeşru aleminin tüm ağır toplarıyla, Emniyet’in karşı karşıya geldiği bir törene dönüşür. Tüm aile, Leyla’nın Firuze’yle ne konuştuğunu merak etmektedir. Leyla onlara kararını açıkladığında hepsi mutlu olacaklardır. Cezayir, 15 yıllık hapis cezasını doldurup dışarıya çıkan kadim dostu Ekabir’i ziyarete gider. Melike, babasına tesbih hediye eden Asım Kaptan’la tanışmak ister. Cezayir, onu Asım’ın mekanına götürdüğünde kendilerini bir çatışmanın içerisinde bulurlar. Cezayir bu sırada kendisine ateş açmakta olan birini öldürür ama bu öldürdüğü kişi Cezayir’in ezeli düşmanı Sabit’in oğlu çıkar. Sabit, intikam yemini eder ve Cezayir’e de evlat acısı yaşatmadan ölmeyeceğim der. Sabit’e karşı, Cezayir, Asım ve Ekabir’le bir ittifak kurabilmenin yollarını arar. Firuze’nin halası Zeliha’nın Bosna’dan çıkıp gelmesi başta Elmas olmak üzere tüm ailenin huzurunu kaçıracaktır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

“Temur, Firuze çocuğu aldırıyor!”

Cezayir, Sabit’in olası bir intikam saldırısına karşı hem Leyla hem de Firuze’nin yaşadığı evlerde olağanüstü önlemler almak zorunda kalır. Canan, Gülendam’a Firuze’nin bebeği aldırmayı düşündüğünü söyler. Cezayir, Asım Kaptan ve Ekabir, bundan sonraki stratejilerini belirlemek için bir araya gelirler. Ömer Asaf, Azamet, Cafer, Canberk ve Ethem, hastanede öldürülen Sabit’in adamlarını Sabit’in mekanına getirdiklerinde tuzağa düşürülürler. Bu tuzakta, Ethem’in daha önce görmediğimiz marifetleri ortaya çıkar. Şamil, Suna için bir uçurtma yapar. Birlikte onu uçurmak planları vardır ve bu durum onları birbirlerine daha da yakınlaştırır. Cezayir, ailesini toplayarak bundan sonra bir süre dışarı çıkmamaları gerektiğini söyler ve bu da ailede huzursuzluğa yol açar. Leyla, Cezayir’e artık hangi kimliğini kullanacağına karar vermesi gerektiğini sert bir dille söyler. Cezayir, 17 sene önce İstanbul’da kurduğu düzeni tekrar hayata geçirmek için harekete geçer ve buna da illegal alemin kara parasını aklama işini yapan Agop’la başlar. Eve tıkılı kalan aile, evde kendilerine yeni yeni işler icat ederler. Cezayir’den intikam almak için fırsat kollayan Sabit, hiç kimsenin tahmin etmediği bir anda saldırıya geçer.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCULARI KİMLER?

Oktay Kaynarca – Cezayir Türk / Temur Turan

Ebru Özkan Saban – Leyla Türk

Pelin Akil – Firuze Turan

Işıl Yücesoy – Gülendam

Ali Seçkiner Alıcı – Kurban Baba

Hakan Karahan – Dumrul

Erkan Sever – Orhan

Ragıp Savaş – Atakan

Gülenay Kalkan – Elmas

Eren Vurdem – Azamet

Aslı Sevi – Azade

Kerem Kupacı – Ethem

Ziya Kürküt – Bekir

Pelin Uluksar – Süheyla

Mina Derman – Suna

Batuhan Sezer – Ömer Asaf

Değer Alp – Canan

Başak Kıvılcım Ertanoğlu – Zühre

Burcu Binici – Meltem

Ömer Kurt – Kerim

Mert Kırlak – George Bagnall

Umut Mirza – Necip

Selçuk Kılıç – Birkan

Ahmet Yıldırım – Cafer

Tanıl Yöntem – Canberk

Doruk Öztürk – Şamil

Osman Albayrak – Beyler Divanı Azer

Melisa Duru Ünal – Mercan

Aylar Melayeva – Sevim

Hanbey Oğuzhan Çoban – Besim

Mirza Bahattin Doğan

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.