Bensu Soral sorulardan kaçarken kıta değiştirdi!

Bensu Soral sorulardan kaçarken kıta değiştirdi!

ABONE OL
Kasım 15, 2021 20:12
Bensu Soral sorulardan kaçarken kıta değiştirdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Araca yanaşan basın mensupları, Bensu Soral’a hem Hakan Baş ile evliliği hem de samimi görüntülerinin çıktığı ‘Cam Tavanlar’ dizisindeki partneri Kubilay Aka’yla ilgili sorular yöneltti.

TRAFİKTE İZİNİ KAYBETTİRDİ

Hürriyet gazetesinden Behlül Aydın’ın haberine göre; Bebek’te trafiğin açılmasıyla gaza basan oyuncu, muhabirleri atlatabilmek için Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçti.

Bir grup arkadaşıyla birlikte gittiği New York tatilinden dönen Bensu Soral, keyifsiz haliyle dikkatleri üzerine çekerken, bir süre sonra trafikte izini kaybettirdi.

“AYNI EVİ PAYLAŞIYORUZ”

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan Bensu Soral, “Hakan Baş ile boşanacakları” şeklindeki iddialar hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Hala halletmeye çalışıyoruz. Hassas sürecimiz devam ediyor. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Hakan Bey’le hep beraberiz. Aynı evi paylaşıyoruz. Şu anda bizim tek problemimiz ünlü olduğumuz için herkes her şeyi biliyor. Sürekli bu haberler çıkıyor. Normal hayatımıza devam ediyoruz.”

“BENSU NASIL İSTERSE ÖYLE OLACAK”

Soral ile üç yıllık evliliklerinde kara bulutlar dolaşan 38 yaşındaki iş insanı Hakan Baş ise konu hakkında “Bensu nasıl isterse öyle olacak” şeklinde konuşmuştu.

“EVLİLİĞİMİLE İLGİLİ HASSAS BİR SÜREÇTEYİZ”

Bensu Soral-Hakan Baş çifti, ortak bir açıklama yayınlayarak, “Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var” ifadelerini kullanmıştı.

‘Söylemezsem Olmaz’ programına konuşan Hakan Baş ise “Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık bir aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen doğru/yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Hassasiyet rica ediyoruz” açıklamasını yapmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.