BEŞİKTAŞ’TA ERİC BAİLLY İLE YOLLAR AYRILDI : HAYAL KIRIKLIĞI DEVAM EDİYOR
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • BEŞİKTAŞ’TA ERİC BAİLLY İLE YOLLAR AYRILDI : HAYAL KIRIKLIĞI DEVAM EDİYOR

BEŞİKTAŞ’TA ERİC BAİLLY İLE YOLLAR AYRILDI : HAYAL KIRIKLIĞI DEVAM EDİYOR

ABONE OL
Aralık 29, 2023 15:25
BEŞİKTAŞ’TA ERİC BAİLLY İLE YOLLAR AYRILDI : HAYAL KIRIKLIĞI DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in ilk devresinde beklenen performansı gösteremeyen Beşiktaş‘ta, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde grup aşamasında elenmenin ardından yaşanan hayal kırıklığı devam ediyor. 17 hafta sonunda 29 puan toplayarak ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray’ın gerisinde kalan Beşiktaş, beşinci sıradaki yerini koruyamıyor. Şimdiden 3 farklı teknik direktörle çalışan siyah-beyazlı takımda bir ayrılık yaşandı ve Eric Bailly ile yollar ayrıldı. Beşiktaş tarafından yapılan açıklamada, “Futbol A Takımımızın oyuncusu Eric Bailly ile karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmesi feshedilmiştir. Eric Bailly‘ye kariyerinde başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Transfer döneminde bedelsiz olarak kadroya katılan 29 yaşındaki futbolcu, 3.5 milyon euro maaşla Beşiktaş’a transfer olmuştu. Ancak siyah-beyazlı formayı giydiği süre boyunca yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bekleneni verememiş, 8 maçta görev alabilmiş ve 64 gün sahalardan uzak kalmıştı. Fenerbahçe derbisinin ardından Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Jean Onana ve Rachid Ghezzal ile birlikte kadro dışı bırakılan Bailly, Beşiktaş’tan ayrıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.