CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI PAZAR GÜNÜ AÇIKLANACAK
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI PAZAR GÜNÜ AÇIKLANACAK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI PAZAR GÜNÜ AÇIKLANACAK

ABONE OL
Ocak 12, 2024 14:22
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI PAZAR GÜNÜ AÇIKLANACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan

, Cuma namazı sonrasında İstanbul Üsküdar’daki Hz. Ali Camii’nde yaptığı açıklamada, Ankara başta olmak üzere diğer illerdeki büyükşehir belediye başkan adaylarının pazar günü açıklanacağını duyurdu.

Beraberindeki AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birlikte kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, pazar günü Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve diğer iller için belirlenen belediye başkan adaylarının kamuoyuna duyurulacağını belirtti. Bu konuda açıklamaların önceden yapıldığını ve pazar günü Ankara merkezli olarak ATO Kongre Salonu’nda toplantı düzenleyeceklerini ifade etti.

Ayrıca, Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yapılan çalışmalara da değinen Erdoğan, Manisa ve Mersin’de büyükşehir olarak MHP’nin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Bahçeli’nin liderliğindeki MHP’nin büyükşehir ve ilçelerde güçlü bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi.

Diğer bir konu olarak, Erdoğan, bölgesel gelişmeleri de değerlendirdi. İran’ın Husilerle karşı başarılı savunmalar yaptığını ve bölgedeki diğer gelişmeleri değerlendirdiğini belirtti. Ayrıca, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına karşı eleştirilerde bulundu ve Herzog’un Netanyahu’ya benzemeye başladığını ifade etti. Erdoğan, Türkiye’nin mazlumların yanında durduğunu ve zalimlere karşı her zaman mazlumların kazandığını vurguladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.