EBRU POLAT FATOŞ YELLİLER SHOW YAPIYOR”

EBRU POLAT FATOŞ YELLİLER SHOW YAPIYOR”

ABONE OL
Kasım 10, 2021 18:40
EBRU POLAT FATOŞ YELLİLER SHOW YAPIYOR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyhan Soylu moderatörlüğündeki FLASH TV’de yayınlanan ’ Al Sana Haber’ programın yorumcuları Ebru Polat, Tuğba Ekinci, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı ,‘AL SANA HABER ’ Moderatörü Seyhan Soylu programda son günleri en çok konuşulan magazin olayı şarkıcı Berdan Mardin’in eski eşinin intihar ettiğini söyleyince Ebru Polat; ‘’ Sabah bir tv programında Gökhan Göz ile bir otelde el ele görüntülendi, ilişkileri belgelendiğini söyledi ve bu ilişki ispatlandı artık bu ilişkiyi inkar etmenin bir anlamı yok ‘’ dedi.

 

EBRU POLAT ” BİR İNSAN İNTİHARI VİDEOYA ÇEKİYOSA SHOW YAPIYORDUR”

Programın yorumcu Nihat Doğan; ‘’ Bir insan iki durumda intihar eder, ya çok onurlu insan iftiraya uğramıştır kaldıramaz intihar eder, yada suçluluktan intihar eder.

Bu konuşmanın üzerine ise Nihat Doğan; ‘’ Bana göre Fatoş Yerliler kamuya karşı bir mağduriyet yaratmak istiyor ‘’dedi. Ebru Polat; ‘’ Kadının eşini aldatmasına bir erkeğin eşini aldatmasına takılmadığını ancak çocuklarını aldattığı için böyle insanlardan nefret ettiğini böyle durumlarda çocuklarını kullandıkları için bu tür insanlardan nefret ediyorum. Ben sevgilimi dahi aldatmam bu kadınlar nasıl anne insan nikahlı kocasını aldatır mı? ’’diyerek sözlerini tamamladı.

 

GÖKHAN GÖZ ” İNTİHAR OLAYINDAN HABERİM YOK”

‘Al Sana Haber’ programının moderatörü Seyhan Soylu intihara kalkışan Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yelliler’in sevgilisi olduğu iddia edilen Gökhan Göz’ü canlı yayına bağladı. Gökhan Göz intihar olayından haberi olmadığı söylerken intihar olayının olmadığını söyledi. Seyhan Soylu intihar olayının numara mı olduğunu Gökhan Göz’e sorunca Gökhan Göz ‘’ Benim artık o kişiyle artık bir beraberliğim yok. İntihar edip etmediğini dahi sizden öğrendim. Ben bu konunun hakkında yorum yapamayacağım ‘’ dedi. Gökhan Göz konuşmasının devamında böyle bir şeyin olmadığını hayatını emeklilik statüsünde yaşadığını değişik hayvanlarla zaman geçirdiğini ve hobi edindiğini hayatını rolentiye aldığını o yüzden aşkta yok meşkte yok o yüzden bu konulara girmek istemediğini söyledi.

Programın moderatörü Seyhan Soylu; ‘’ Fatoş Yelliler ve Gökhan Göz’ün ilişkisinde intiharın kameralar önünde gerçekleştirilmesi bir kurgu, kadın günah çıkartıyor. Bu evlilik bitmiş olabilir, fakat ortada masum çocuklar var. Yarınlarda internette arama motorlarında bunlar çocukların karşısına çıkacaktır.’’ Dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.