EROL KÖSE VE NİHAT DOĞAN, BAHAR CANDAN İÇİN BİRBİRİNE GİRDİ

EROL KÖSE VE NİHAT DOĞAN, BAHAR CANDAN İÇİN BİRBİRİNE GİRDİ

ABONE OL
Mart 4, 2022 07:37
EROL KÖSE VE NİHAT DOĞAN, BAHAR CANDAN İÇİN BİRBİRİNE GİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AL SANA HABER’ in yorumcularından Gazeteci Başak Çokan ve Bahar Candan dün programda tartışmış ve epilepsi hastası olan Başak Çokan canlı yayında nöbet geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Yaşanan bu olaydan sonra AL SANA HABER yorumcuları ve izleyiciler tarafından çok büyük tepki alan ve programda olması istenmeyen Bahar Candan için bugün yayında oylama yapıldı. İzleyicilerin çoğunluğu gitmesi yönünde oy kullanırken yayına telefonla bağlanan yorumcular, kararı Seyhan Soylu’ ya bıraktı. Telefonla bağlanan Nihat Doğan ve Erol Köse ise Bahar Candan için tartıştılar. Program boyunca Seyhan Soylu tarafından stüdyoya alınmayan Bahar Candan, program sonunda özür dilemek için stüdyoya girdi. Ancak Seyhan Soylu, AL SANA HABER yorumcuları ve izleyicilerden özür dilemek bir yana dursun, öyle sözler sarf etti ki Seyhan Soylu ve stüdyodakiler çıldırdı. İşte oylama ve Seyhan Soylu’ nun çıldırdığı diyaloglar…

Seyhan Soylu; “Başak Çokan’ ın beyin ameliyatı geçirdiğini biliyordum ama epilepsi hastası olduğunu bilmiyordum. Bahar maalesef benim zaaflarımdan yararlanan bir kız. Ama kötü olmadığını ve bilinçli yapmadığını biliyorum. Ekipteki herkes onu istemiyoruz demiş olsalar da ben ne yapacağımı şaşırdım.”

Nurcan Sabur; “Onu o şekilde kabul etmek lazım. Ya edeceğiz ya da etmeyeceğiz” derken Seyhan Soylu rejiden YOUTUBE canlı yayını sırasında Bahar Candan için programdan gitmesi ya da kalması için bir anket açmalarını istedi. Ve AL SANA HABER yorumcularının da fikirlerini almak için tek tek canlı telefon bağlantısı yaptı. İlk olarak Erol Köse arandı ve Soylu; “Erolcuğum, sen de bir AL SANA HABER yorumcusu olarak, Bahar’ ın Başak Çokan’ a dün yaşatmış olduğu şey doğru mu?” diye sordu.

Erol Köse; “Bahar, kişiliğinde çok değişik partiküller taşıyor. Bir bölümü bebek, çocuk, bir bölümü afacan, bir bölümü zeki bir erişkin. İyi niyetli bir arkadaşımız ama bazen iletişim sorunu yaşıyor. Sen Seyhan Soylu olarak Bahar’ a ikinci, üçüncü, dördüncü ve pek çok şans verdin. Ama Bahar Candan programda kesinlikle kalmalı. 10 adım o atıyorsa bir adım ekip atacak.” derken Seyhan Soylu anket sonucunu paylaşarak “Yüzde 74 gitsin diyor” yorumunu yaptı. Bunun üzerine Erol Köse; “Yüzde 74 gitsin diyorsa illa kalması gerekiyor” dedi. Soylu daha sonra Nihat Doğan’ ı aradı.

Nihat Doğan; “Ben 25 yıllık kariyerimi Bahar uğruna feda edemem. Bir kızın hayatına kastetmek bu kadar kolay olmamalı. Bunun affedilebilir bir tarafı var mı? Kız ben hastayım diyor.  Bahar hala kızın üstüne üstüne gidiyor. Benim Bahar ile ilgili hiçbir problemim yok onu söyleyeyim. Ebru Polat’ a, geçenlerde Yeliz’ e, Özlem’ e, en son Başak’ a herkese dalmasını yani burası Bahar’ ın egosunu tatmin edeceği bir yer değil ki. Ben niye Bahar’ ın ipini çekeyim? Bunun kararını verecek olan kişi ben değilim. Bunun kararını verecek olan Başak Çokan’dır.”  diyerek telefonu kapattı. Erol Köse canlı yayına tekrar bağlanarak Nihat Doğan’ a cevap verdi.  

Köse; “Nihat telefonu aldığında Nurcan abinin şu kadar sene benim bu kadar sene kariyerim var dedi. Bunlar buradayken biz bunları çöpe atamayız diye başladı. Sonra birden aman canım ben niye ekmeğiyle oynayayım dedi. Ama tam 45 dakika Bahar’ ın o programda olmaması gerektiğini anlattı. Konuşmanın yüzde 90’ ın da söylediğiyle son yüzde 10’ un da söylediği birbirinin tam tersiydi Nihat Bey’ in. İkinci olarak tıbbi bir şey söylüyorum. Başak kardeşimizin tıbbi bir sorunu var bunun da Bahar Candan ile kavgayla hiçbir alakası yok.” derken söze giren Nurcan Sabur daha önce Başak Çokan ile bir programda çalıştıklarını ve orada Başak’ ın biraz fazla üzerine gidince “Nurcan abi ne olur üzerime gelme. Yine fenalaşıyorum” dediğini anlattı. Bunun üzerine Erol Köse “Haa. Çok güzel. O zaman Başak kardeşimiz tıbben ve hukuken canlı yayında tartışma programlarında olmaması gerekir. Bu programlardan uzak duracak. Huzur yolu gibi daha ruhani programlar seçecek kendisine.” şeklinde yorum yaptı.

Nurcan Sabur; “Ben de açıkçası bu oylama konusunda topu Başak’ a atmak istiyorum. Ona karşı yapılan bir şey. O karar vermeli.” dedi.

O sırada diğer telefondan Erol Köse’ ye cevap vermek için bağlanan Nihat Doğan; “Sayın Köse’ nin söylemiş olduklarını izledim. Hayretler içerisindeyim. En ufak bir rahatsızlığı olan insanların TV programlarında olmamalı demek suretiyle, Başak’ a karşı bu kin ve nefretini çözebilmiş değilim. Öyle bir algı yarattı ki sanki burası Bahar’ ın birilerine hakaret etme alanıymış gibi ve buna tahammül edemeyen insanların orada bulunmaması gerektiğini kastediyor. Sayın Erol Köse ile Bahar Candan arasında ne gibi organik bir bağ var ki Bahar’ a bu imtinayı gösteriyor? Kendisi de cevap verirse sevinirim.”

Seyhan Soylu araya girerek “Ya iş nereye gidiyor ya? Şimdi Bahar Candan ile Başak Çokan kavgası Erol Köse ile Nihat Doğan kavgasına döndü. Olacak iş değil bu.” derken Erol Köse ve Nihat Doğan telefonda tartışmaya başladılar ve sesler yükseldi.

Nihat Doğan; “Ben kimseyle kavga etmiyorum. Fikrimi söylüyorum”

Erol Köse; “Ben de doktor olarak dedim ki tartışmalar onun hastalığını tetikliyorsa bu tür programlara katılması sakıncalı.  Bahar’ ı da nereden tanıyorum hemen anlatayım. Sn. Mehmet Ali Yılmaz’ ın torunu gibidir. Erolcuğum bu çocukla karşılaştığında ona sahip çıkın demiştir. Bahar benim evladımdır.”

Nihat Doğan; “Erol abi Bahar senin evladın, Seyhan’ ın da evladı. Başak da bir ananın evladıdır”

Erol Köse; “Bu kızı kazanalım yoksa hayat acıdır. Sokaklara düşmesin. Sahip çıkalım.”

Nihat Doğan; “Bana saygısızlığını görmemem diğerlerine saygısızlık yapmadığı manasına gelmiyor.”

Erol Köse; “Ben programda bir saygısızlığını görmedim diye anladım şimdi sen düzeltince doğrusunu anladım. Özür dilerim.”

Nihat Doğan; “Bahar’ ın devam edip etmemesinde karar mercii ben değilim.  Ama şart koyuyorum. Bir daha hakaret içeren bir davranışını görürsem ben yayında olmayacağım.”

Seyhan Soylu; “Arkadaşlar ben müdahil oluyorum patronaj olarak. Bu bir tartışma programı ve formatı bu. Ayrıca Bahar’ ın canına da okudum ben. Tam vuracaktım baktım ağlama krizine girdi. ‘Anne yemin ediyorum ağzımdan çıktı. Nasıl yaptım nasıl kırdım çok üzgünüm dedi. Bakın arkadaşlar evvelsi gün kızın yaşamış olduğu olaylar var. Bir arkadaşına gidiyorlar partiye. Adam da bunlara ilaçlı su veriyor. Suyun içerisinde yasaklı madde varmış.”

Daha sonra Ebru Polat’ ı ve Adrian Öztürk’ ü arayan Seyhan Soylu onlardan da “Kararı Başak Çokan’ a bırakıyorum” yanıtı aldı. Son olarak Başak Çokan’ ı arayan Soylu’ dan Bahar Candan için bir karar vermesini istedi.

Başak Çokan; “Sanki hastalık bir seçim gibi davranıyorlar. Benim dün orada yaşadığım şey aslında bir birikim. Bahar ile 2 aydır bir gerginlik yaşıyoruz. Konu üzerinden tartışmaya varım ama konu benim özel hayatıma geliyorsa işte orada kırmızı çizgim vardır. O işin Show tarafında. Bahar’ ın özel hayatına veya yaşam tarzına asla saldırmadım. Arayıp da Seyhan’ a asla demedim ki Bahar gitsin. Niye ekmeğinle oynayayım? Kendimi dün o kadar sıktım ki patladım artık. Yoksa bunu ben ne Bahar’ a mal ediyorum ne de başkasına. Bahar’ ın oradan gitmesini istemiyorum. Özrünü kabul etmem kırgınlığımı geçirmeyecek. Ama bu kararı Seyhan’ a bırakıyorum. şeklinde konuştu.

Canlı yayın devam ederken özür dilemek için stüdyoya giren Bahar Candan Seyhan Soylu’ nun yanına otururken Seyhan Soylu; “Seninle ilgili henüz karar vermiş değilim. İnsanları çileden çıkartmışsın. İzledin mi bilmiyorum sen biraz git gel akıllısın.” derken Bahar Candan’ dan özür beklenirken öyle sözler söyledi ki Seyhan Soylu ve masadakiler çıldırdı.

Bahar Candan; “Evet izledim reji odasındaydım. Gözyaşlarımı tutamadım. Bana söylenilen şeyler hiç hoş değil. Bu masada kendimi ifade edemediğimi düşünüyorum. Ve buradan eski dostum kıymetli Söylemezsem Olmaz yapımcısı Bilal Özbilge’ ye sesleniyorum. Lütfen ben artık bu masada kendimi ifade edemiyorum. Kendimi Söylemezsem Olmaz’ da Seren Serengil’ e, Bircan Bali’ ye ve Arto’ ya ifade etmek istiyorum.”

Çıldıran Seyhan Soylu Bahar Candan’ ın içtiği ilaçlı suyun etkisinde olduğunu düşünerek; “Sen kafayı mı yedin?  Ne kullanıyorsun sen? Manyak mısın? Burada insanlar özür bekliyor senden. Senin söylediklerine bak. Haddini fazla aştın. Her gün dalga geçtiğimiz bir programa niye gideceksin? Aykırılık mı olsun istiyorsun?”  derken Bahar Candan masada başta Nurcan Sabur ve Özlem Uçar olmak üzere herkesten tepki aldı.

Seyhan Soylu, Bahar Candan’ ı canlı yayından çıkardı ve “Cezalısın. Normalleşmeden benim yanıma bile gelemezsin. Pazartesi de seninle ilgili kararı vereceğim” dedi.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.