FUTBOL DÜNYASINDA DOLANDIRICILIK DAVASI: SEÇİL ERZAN’IN MAHKEMEDEKİ GÜNÜ!
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • FUTBOL DÜNYASINDA DOLANDIRICILIK DAVASI: SEÇİL ERZAN’IN MAHKEMEDEKİ GÜNÜ!

FUTBOL DÜNYASINDA DOLANDIRICILIK DAVASI: SEÇİL ERZAN’IN MAHKEMEDEKİ GÜNÜ!

ABONE OL
Ocak 12, 2024 11:09
FUTBOL DÜNYASINDA DOLANDIRICILIK DAVASI: SEÇİL ERZAN’IN MAHKEMEDEKİ GÜNÜ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Futbol dünyasının tanınmış isimlerinin yatırım yapmak üzere ‘yüksek kâr vaadiyle fon’ dolandırıldığı olay, gündemdeki yerini koruyor. İstanbul’da Denizbank’ın Levent şubesinde müdürlük görevini yürüten Seçil Erzan’ın, Fatih Terim gibi ünlü isimleri kandırarak Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi 18 kişiyi toplamda 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia ediliyor.

Erzan’ın kırdığı telefondaki mesajlar, geçtiğimiz haftadan bu yana gündemde geniş bir yer tutuyor. Bugün, Seçil Erzan ve diğer sanıkların mahkeme karşısına çıkacakları gün. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ikinci duruşmasında, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük ile tutuksuz sanıklar Nazlı Can ve Asiye Öztürk yer aldı.

Duruşmada tanık olarak dinlenmesi beklenen futbolcular Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın mazeret dilekçesi gönderdiği, Nur Erkasap’ın ise bir rapor sunduğu öğrenildi. Ayrıca, Futbol Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, Mert Zeydanlı ve Terim Arıcan da ilk kez müşteki olarak duruşmaya katıldı.

Bu önemli duruşmada, Erzan ve müştekilere kırık telefondan çıkan mesajlar da sorulacak. Özellikle Arda Turan’ın bu mesajlardaki rolü ve sisteme en çok para kaptıran isim olması dikkat çekiyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianamede, Erzan’a 18 kişi adına yöneltilen “nitelikli dolandırıcılık” ve “özel belgede sahtecilik” suçlarından toplamda 77 yıldan 252 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.