GALATASARAY VE FENERBAHÇE,SÜPER KUPA’DA AL-AWWAL PARK’TA MUAZZAM BİR GÖRSEL ŞOVA HAZIRLANIYOR!
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • GALATASARAY VE FENERBAHÇE,SÜPER KUPA’DA AL-AWWAL PARK’TA MUAZZAM BİR GÖRSEL ŞOVA HAZIRLANIYOR!

GALATASARAY VE FENERBAHÇE,SÜPER KUPA’DA AL-AWWAL PARK’TA MUAZZAM BİR GÖRSEL ŞOVA HAZIRLANIYOR!

ABONE OL
Aralık 29, 2023 15:41
GALATASARAY VE FENERBAHÇE,SÜPER KUPA’DA AL-AWWAL PARK’TA MUAZZAM BİR GÖRSEL ŞOVA HAZIRLANIYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray ve Fenerbahçe Arasındaki Süper Kupa Maçı Öncesinde Al-Awwal Park’ta Büyük Görsel Şov!
Riyad’ın Al-Awwal Park stadyumu, Türkiye Cumhuriyeti ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. yılı için düzenlenecek özel bir törene ev sahipliği yapacak. 25 bin kişilik kapasitesiyle dikkat çeken stadyum, sadece Suudi Arabistan’ın değil, dünyanın en modern stadyumları arasında yer alıyor ve Al Nassr FC’ye ev sahipliği yapıyor. Bu muazzam etkinliğe Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic, Aymeric Laporte ve Süper Lig’den Anderson Talisca ile Alex Telles gibi yıldız futbolcular davet edildi. Türkiye Futbol Federasyonu, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman’a özel davetiyesini gönderdi. Ayrıca Suudi Arabistan Futbol Federasyonu, Cristiano Ronaldo başta olmak üzere Suudi Ligi’nde oynayan birçok ünlü futbolcuyu maçı izlemeye davet etti.

Spor, siyaset ve sanat dünyasının önemli isimleri de bu muhteşem etkinlikte bir araya gelecek. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, eski futbolcular, teknik direktörler Mircea Lucescu, Roberto Mancini, Vincenzo Montella ve sanatçılar, Riyad’daki Süper Kupa maçını tribünden izleyecekler. Riyad’ın modern ve görkemli stadyumu Al-Awwal Park, bu özel etkinlik için unutulmaz bir görsel şova ev sahipliği yapacak. Işıklar ve ses efektleriyle süslenen stadyum, Türk futbolunun büyük mücadelesine özel bir atmosfer katacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.