Genç Kızlar Göreve: Kardeşlerim’le Altın Kelebek Kazanan Onur Seyit Yaran’ın Instagram Hesabını İnceliyoruz
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • Genç Kızlar Göreve: Kardeşlerim’le Altın Kelebek Kazanan Onur Seyit Yaran’ın Instagram Hesabını İnceliyoruz

Genç Kızlar Göreve: Kardeşlerim’le Altın Kelebek Kazanan Onur Seyit Yaran’ın Instagram Hesabını İnceliyoruz

ABONE OL
Aralık 21, 2022 07:00
Genç Kızlar Göreve: Kardeşlerim’le Altın Kelebek Kazanan Onur Seyit Yaran’ın Instagram Hesabını İnceliyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde her yıl olduğu gibi büyük bir ilgiyle takip edilen Altın Kelebek Ödül Töreni düzenlendi. Tüm ödüller sahiplerini bulurken yılın en çok izlenen dizilerinden Kardeşlerim’in de ödül alması kaçınılmazdı. Kardeşlerim dizisinde rol alan Onur Seyit Yaran ve partneri Su Burcu Yazgı Coşkun, En İyi Dizi Çifti Ödülü’ne layık görüldüler. Gelin, bu ödülle başarısını bir kez daha kanıtlayan Onur Seyit Yaran’ın Instagram paylaşımlarını mercek altına alalım.

Kaynak: https://www.instagram.com/onurseyitya…

Onur Seyit Yaran’ın hayvanlarla olan paylaşımları kalpleri ısıtıyor.

2016 Best Model of Turkey birincisi olan Yaran, sonrasında Best Model of World’de ülkemizi temsil etti ve yine birinci olarak göğsümüzü kabarttı. 26 yaşındaki yakışıklı model, hayvanlarla arasında kurduğu bağı takipçileriyle sık sık paylaşıyor. Böylece her fırsatta küçük takipçilerine örnek oluyor.

Ünlü isim, annesine de oldukça düşkün.

Best Model yarışmalarından sonra oyunculuğa atılan Onur Seyit Yaran, pek çok projede yer aldı. Sarı saçları ve mavi gözleriyle Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetilen ünlü oyuncu, 2017 yılında Kalk Gidelim dizisinde Canberk Dal karakterine hayat verdi ve hemen ardından yine TRT ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisinde Enes’i canlandırdı. Şimdilerdeyse Kardeşlerim dizisiyle her hafta ekranlarda boy gösteriyor. Ünlü olduktan sonra başarılı oyuncunun ailesi de sosyal medyada büyük bir merak konusu oldu. Başarılı oyuncu annesiyle sık sık fotoğraf paylaşsa da babası ve ablasıyla fazla paylaşım yapmıyor. Ünlü ismin kendisinden birkaç yaş büyük bir ablası bulunuyor.

Her oyuncunun vardır bir karavan fotoğrafı.

Setten paylaşımlar yapan Onur Seyit Yaran’ı sadece kendi hayranları değil, Kardeşlerim dizisinin fanatikleri de takip ediyor. Ünlü oyuncu, setin eğlenceli hâllerini ve bölümlerin hazırlık süreçlerini takipçileriyle paylaşıyor. Her fotoğrafı dakikalar içerisinde binlerce beğeni alan Yaran’ı tam 3,8 milyon kişi takip ediyor. Profilinde sadece fotoğraf değil, aynı zamanda Reels videoları da paylaşıyor. Videolarında rol arkadaşı Su Burcu Yazgı Coşkun’la geçirdiği eğlenceli anlar, profesyonel çekimlerin perde arkası ve müzik yaparken çekilmiş görüntüleri bulunuyor.

İşte, tüm AsDor hayranlarını heyecanlandıran o fotoğraf.

Onur Seyit Yaran’ın Kardeşlerim dizisindeki partneri Su Burcu Yazgı Coşkun’la çok samimi bir iletişimi var. Dizinin izleyicileri ve yakışıklı oyuncunun hayranları, ikilinin birbirlerine âşık olduklarını düşünse de onlar bu iddiaları reddetti. Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun’dan 10 yaş büyük. İkili, özel hayatlarında da sık sık görüşüyorlar ve beraber paylaşım yapmayı ihmal etmiyorlar. Hatta Yaran ve Coşkun’un birlikte çektikleri bir dans videosu da var.

Aldığı tek ödül Altın Kelebek değilmiş.

Geçtiğimiz günlerde Altık Kelebek Ödülü’nü kazanmasıyla yeniden gündem olan Onur Seyit Yaran’ın aldığı ilk ödül Altın Kelebek değil. Ünlü isim, oyunculuğa adım attığı ilk yıllarda Beyaz Zambak Ödülleri ve 4. KKTC Cyparazzi Ödülleri’nden Yılın En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncusu ödülünü aldı. 2021 yılını oldukça verimli geçiren oyuncu, geçtiğimiz yıl dört ayrı ödül kazandı. Yaran, ödülleriyle sık sık paylaşım yapıyor ve sevenlerine teşekkür ediyor.

Yakışıklı oyuncunun hayran kitlesi her geçen gün artıyor.

Onur Seyit Yaran’ın Instagram hesabındaki takipçi sayısı her geçen gün artıyor. Bu sırada diziyi izleyen kitle arttıkça yakışıklı oyuncuyu merak edenler de çoğalıyor. Neyse ki kendisi Instagram’ı aktif olarak kullanıyor ve yer aldığı projelerden fotoğraflar paylaşmayı ihmal etmiyor. Ayrıca dergi ve röportaj çekimlerindeki fotoğraflarını da paylaşarak takipçilerinin yüzünü güldürüyor.

Projelerden vakit bulursa tatil yapıyor ve dinleniyor.

Sadece oynadığı diziler ve modellik yaptığı çekimlere dair değil, özel yaşamına dair de paylaşımlar yapan oyuncu; yaz aylarında fırsat bulduğunda tatile gitmeyi ihmal etmiyor. Yoğun bir çalışma temposuna sahip olan ve sezon boyunca çok yorulan Onur Seyit Yaran, deniz sporlarıyla ilgileniyor ve geçtiğimiz yaz deniz sporlarıyla ilgili pek çok paylaşımda bulundu. Gelin, ünlü oyuncunun sevilen paylaşımlarından birkaçına daha bakalım!

Yaran, spor yapmayı ve spor yaptığı anları takipçileriyle paylaşmayı çok seviyor.

İspanya’yla ilgili farklı hayalleri olan ünlü oyuncunun seyahatlerinden paylaştığı fotoğraflar da yoğun ilgi görüyor.

Onu bugünkü popülerliğine kavuşturan Kardeşlerim dizisiyle ilgili sık sık fotoğraf paylaşımı yapıyor.

Başarılı oyuncunun arkadaşlarıyla olan bağları da oldukça kuvvetli, arkadaşlarıyla eğlendiği anları sevenlerine göstermekten çekinmiyor.

Balık tutma ve ata binme gibi birbirinden farklı hobilerini gerçekleştirirken anı ölümsüzleştiriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.