Hadise, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

ABONE OL
Haziran 18, 2023 07:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hadise, şarkıları ve güzelliği ile kendisini hiçbir konserinde yıllardır yalnız bırakmayan hayranlarına unutulmaz bir gece daha yaşattı.

Güçlü ve dinamik sahne performansına eşlik eden dansçılarıyla aralıksız 2 saate yakın hem görsel hem de işitsel şovunu sergileyen Hadise’nin her şarkısında ayrı bir coşkunun yaşandı.

Hadise, kendisini izlemeye gelen sevenleri ile sohbet edip, eğlendi, kimi zamanda hüzünlendi.

Sahne arkasında yer alan led’lerde gösterilen kısa bir video tanıtımı sonrası ‘Aşk Kaç Beden Giyer’ ile şarkısı ile konserine başlayan Hadise coşkusu ve enerjisi ile herkesi büyüledi.

Konserde Hadise; ‘Farkımız Var’, ‘Şampiyon’, ‘Nerdesin Aşkım’, ‘Sıfır Tolerans’, ‘Deli Oğlan’, ‘Prenses’ gibi hit şarkılarını söyleyerek, hafızalardan kolay kolay silinmeyecek bir konsere imzasını attı. Konseri izlemeye gelenler salonda ayağa kalkarak deli gibi eğlendi.

Raisa Vanessa imzalı siyah kadife mini straples bir elbise giyen Hadise, savarovski taşlı uzun eldivenleri ile göz kamaştırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.