İkinci kez Türkiye’ye gelen Halsey hayranlarıyla kucaklaştı

İkinci kez Türkiye’ye gelen Halsey hayranlarıyla kucaklaştı

ABONE OL
Kasım 13, 2021 06:36
İkinci kez Türkiye’ye gelen Halsey hayranlarıyla kucaklaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan şarkıcı Halsey ile senarist Alev Aydın, ilk bebeklerini 14 Temmuz’da kucaklarına almıştı. Çift, oğullarına ‘Ender Ridley’ adını vermişti.

YİNE TÜRKİYE’DE

Aydın ile mutlu birlikteliği süren ve geçtiğimiz yıl ekim ayında Türkiye’ye gelen ünlü isim, ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. Soluğu sevgilisiyle birlikte İstanbul gecelerinde alan Halsey, sevenlerini kırmadı.

NEŞELİ HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Kendisini tanıyarak yanına gelen hayranlarıyla adeta sarmaş dolaş olan şarkıcı, fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi. Objektiflere poz veren Halsey’in neşeli halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Ayrıca gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan Macaristan asıllı ünlü yıldızın, minik oğlu Ender Ridley ile birlikte Alev Aydın’ın babasını ziyarete geldiği öğrenildi.

BEBEĞİNİN YÜZÜNÜ İLK KEZ GÖSTERDİ

ABD’li şarkıcı, bebeğinin yüzünü ilk kez doğum gününde göstermişti. Halsey, geçtiğimiz ay Ender Ridley’in sevgilisinin kucağında çekilen fotoğraflarını yayınlamıştı.

“EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ”

Paylaşımlarıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören ünlü Halsey, gönderisine, “En güzel doğum günü hediyesi…” notunu düşmüştü.

Öte yandan baba olmanın sevincini yaşayan Aydın, oğlu ile fotoğrafını Instagram hesabından yayınlamıştı. 29 Eylül’de 27 yaşına basan ünlü şarkıcı, eşi ve Ender Ridley’in bu pozuna kayıtsız kalmamıştı.

“NAZAR DEĞMESİN!”

Halsey, Aydın’ın gönderisine, “Nazar değmesin…” yorumunu yaptı ve kalp emojileri eklemeyi ihmal etmedi. Bir süre önce Türkçe öğrenmeye başladığını açıklayan şarkıcının bu yanıtına Türk takipçilerinden de çok sayıda yorum gelmişti.

FOTOĞRAFLAR: INSTAGRAM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.