İmaj değiştiren Merve Boluğur son halini paylaştı!

İmaj değiştiren Merve Boluğur son halini paylaştı!

ABONE OL
Kasım 18, 2021 17:48
İmaj değiştiren Merve Boluğur son halini paylaştı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaptığı açıklama ve Instagram’dan paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren Merve Boluğur, Instagram’dan yeni pozlarını paylaştı.

Uzun süredir herhangi bir projede rol almayan Boluğur, imaj değiştirdi. Siyah tişörtüyle kuaförde poz veren Boluğur “Yeni imaj” notunu yazdı.

Boluğur’un yeni saçları hayranları tarafından övgü aldı. Instagram’da 3.6 milyon takipçisi olan Boluğur’un pozlarına kısa sürede on binlerce beğeni geldi.

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Merve Boluğur, son günlerde ise Instagram hesabından sık sık siyah kıyafetleriyle çekilen pozlarını paylaşıyor.

Kendi fotoğrafını “tehlike” notuyla paylaşan güzel isim sonrasında aynı pozunu bir kere daha paylaşmıştı. Boluğur son paylaşımında ise “Aşırı pozitifim” notunu yazdı.

‘Acemi Cadı’ dizisiyle küçük yaşlarda dizi setleriyle tanışan, dört yıldır ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, son dönemde sadelikten yana. Güzellik takıntısının dayatmadan ibaret olduğunu savunan ünlü oyuncu, bu konuda kendisini de eleştirdi.

Boluğur, “Hayatta biraz sadeliği ön planda tuttuğum bir evredeyim. Belli kalıpların içine girmeyi sevmiyorum, doğal halimi beğeniyorum. Meşhur siyah taytımı giyip çıkıyorum ve kendimi iyi hissediyorum” ifadelerini kullandı.

“O MODA BİZİ BİTİRDİ”

34 yaşındaki güzel, “İnce kaş modası olduğunda kaşlarımı jiletlemiştim. O kaş modası bizi bitirdi. Üzüldüm bu duruma ve daha sonra hafif doldurtmuştum” itirafında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.