İNŞAAT MÜHENDİSİ GİRAY KUMAŞ İLE SÖYLEŞİ

İNŞAAT MÜHENDİSİ GİRAY KUMAŞ İLE SÖYLEŞİ

ABONE OL
Mart 26, 2024 10:52
İNŞAAT MÜHENDİSİ GİRAY KUMAŞ İLE SÖYLEŞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnşaat mühendisi Giray Kumaş ile gerçekleştirilen söyleşi, genç mühendislerin kariyerlerine ışık tutuyor. Kumaş, özgeçmişiyle dikkat çekiyor. Kocaeli Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlayan Kumaş, Mimar Sinan Üniversitesi’nde inşaat proje yönetimi masterını başarıyla tamamladı.

Deneyimlerini anlatırken, Türkiye’nin köklü inşaat firmalarından biri olan Enka’da Rusya’da çalışma fırsatı bulduğunu belirtti ve çeşitli projelerde 5 yıl boyunca çalıştığını ifade etti.

Türkiye’ye döndükten sonra Yapı Merkezi’nde çeşitli kademelerde çalışan Kumaş, son olarak proje müdürlüğü görevini üstlendi. Söyleşide, inşaat mühendisliğinin genç yaşta uluslararası tecrübeler kazandırmasının avantajlarına ve aynı zamanda aile ve sosyal hayattan uzak kalmanın zorluklarına da değindi. Kumaş, inşaat mühendisliğinin alt dallarının önemini vurgulayarak, uzmanlaşmanın gerekliliğini belirtti.

Ayrıca, inşaat sektöründeki teknolojik gelişmelerin mesleği nasıl etkilediğine de değindi. Bu söyleşi, genç mühendis adaylarına yol gösterici nitelikte, kariyer planlaması ve sektörel gelişmeler konusunda önemli bilgiler sunuyor.

 

https://businesschanneldergi.com/business-channel-dergi-152-sayisi-cikti/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.