KADIN ÖNCE SİGARA, SONRA BOMBA VAR DEDİ..

ABONE OL
Nisan 17, 2024 11:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

📍 Uçakta sigara içmenin cezası artırıldı.

Uçakta sigara içti, engel olanları ise bomba patlatmakla tehdit etti!

Uçağa binen bir kadın oturduğu yerde sigara yaktı. Yasak olduğunu öğrenince de kendisine engel olmaya çalışan görevlileri ve yolcuları, elindeki çakmakla “her yerim bomba patlatırım” şeklinde tehdit etti. O anlar telefon kamerasına yansıdı…

X sosyal medya platformunda bir kadının uçakta sigara içmek istemesi üzerine eline aldığı çakmakla herkesi tehdit etmesi gündem oldu. Kadın önce uçak hareket halindeyken sigara yaktı ardından yolcular tarafından tepki alınca “her yerim bomba” patlatırım diyerek uçaktakileri elindeki çakmakla tehdit etti. Görevliler kadına müdahale etmeye çalıştı. O anlar başka bir yolcu tarafından kayıt altına alındı. Kısa sürede viral olan videoyu izleyenler şoka uğradı. Özellikle kadının uçuşu riske etmesi panik yarattı.

Not ‼️Türk Sivil Havacılık Kanunu’nun ilgili maddelerine aykırı davrananlara 2024 yılında uygulanacak idari para cezaları yeniden değerleme oranında (yüzde 58,46) artırıldı.

Buna göre, Türk Sivil Havacılık Kanunu’nun ilgili maddelerine aykırı davrananlara gelecek yıl 8 bin 328 lira ile 167 bin 487 lira arasında değişen tutarlarda idari para cezası verilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.