Kaliteli Dizi Arayanlar Buraya: TIME Dergisi ‘2022’nin En İyi Dizileri’ Listesiyle Dikkat Çekti
  • ALSANA HABER
  • MEDYA
  • Kaliteli Dizi Arayanlar Buraya: TIME Dergisi ‘2022’nin En İyi Dizileri’ Listesiyle Dikkat Çekti

Kaliteli Dizi Arayanlar Buraya: TIME Dergisi ‘2022’nin En İyi Dizileri’ Listesiyle Dikkat Çekti

ABONE OL
Aralık 1, 2022 23:24
Kaliteli Dizi Arayanlar Buraya: TIME Dergisi ‘2022’nin En İyi Dizileri’ Listesiyle Dikkat Çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü TIME dergisi 2022 yılının en iyi dizilerinden oluşan bir liste yayınladı. Yılın en başarılı dizilerinden oluşan liste, başta diziseverler olmak üzere milyonlarca kişi tarafından yoğun ilgi gördü. 

”İyi dizi izlemek istiyorum ama bulamıyorum” diyenlerdenseniz, bu diziler ilginizi çekebilir.

Gelin detayları görelim…

Dünya çapında en prestijli dergilerden biri olarak görülen TIME dergisi editörleri, 2022 yılının en başarılı dizilerini seçtiler.

Disney+, FX, HBO, Netflix gibi dijital yayın platformlarında izleyici karşısına çıkan bu diziler, orijinal fikirlere dayalı en başarılı yapımlar arasından seçildi.

10. Rap Sh!t

HBO Max platformunda izleyici karşısına çıkan Rap Sh!t, lise arkadaşları olan Aida Osman ve KaMillion’un uyumsuz hayatları ile serbest stilin ardından bir rap ikilisi olarak ün kazanmalarını anlatıyor.

9. Made for Love

HBO Max yapımlarından olan Made for Love, bilim kurgu, absürt komedi-drama türünde bir yapım. Gogol Industries CEO’su Byron Gogol’un görünmez kafesinde sıkışmış  Hazel Green’in hayatına değiniyor. Başrollerinde Cristin Milioti, Billy Magnussen ve Ray Romano’nun rol aldığı yapımda Hazel Green karakteri beynine casus yazılım yerleştirildiğini fark ediyor

8. Derry Girls

1990’ların başında, Kuzey İrlanda’da geçen Derry Girls dizisinde bir grup arkadaşın hikayesine değiniliyor. Beş Katolik genç Erin, Orla, Clare, Michelle ve James’in Protestanlar arasında yaşadıklarını anlatan yapımın türü ise kara mizah. Derry Girls’ü Netflix’ten izleyebilirsiniz.

7. Atlanta 4. Sezon

FX’te yayınlanan Atlanta dizisinin özellikle dördüncü sezonu oldukça ilgi gördü. Amerika’da yaşanan ırkçılığa değinen yapım gündemin en dikkat çeken yapımlarından oldu.

6. Better Things

Better Things 2016 yılından bu yana FX ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. 5. sezonuyla izleyenlerin karşısına komedi-dram türündeki yapıma bekar annelik hakkında şimdiye kadar yapılmış en iyi dizi gözüyle bakılıyor.

5. This Is Going to Hurt

İngiliz tıbbi komedi-drama televizyon dizisi olan This Is Going to Hurt,  sağlık hizmetlerindeki ekonomik eşitsizliğe parmak basıyor. AMC+ platformunda yayınlanan yapımda Ulusal Sağlık Servisi hastanesinde çalışan kadın doğum ve jinekoloji servisindeki genç doktorların hayatları anlatılıyor.

4. Reservation Dogs

Yerli Amerikan gençlik komedi-dram yapımları arasında gösterilen Reservation Dogs, Kaliforniya’ya gidebilmek için para biriktiren Oklahomalı gençlerin hayatına odaklanıyor.

3. Severance

Amerikan bilimkurgu ve psikolojik gerilim türündeki Severance, konusuyla kısa sürede ilgi gören yapımlardan bir tanesi oldu.

2. The Rehearsal

Dünyada insanlara kendi hayatlarının provasını yapma şansı sunan Nathan Fielder’i odağına alan The Rehearsal HBO’nun en beğenilen yapımlarından biri oldu.

1. Better Call Saul

8 Şubat 2015 tarihinde AMC’de izleyici ile buluşan Amerikan suç/drama dizisi Better Call Saul, Breaking Bad’in devamı niteliğinde bir yapım. Avukat James McGill (Bob Odenkirk) karakterinin hayatına odaklanan yapım oldukça başarılı bir hikayeye sahip.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.