Kasiyere, “Başın neden açık?” diye hesap soran Faslı adam sınır dışı edilecek
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • Kasiyere, “Başın neden açık?” diye hesap soran Faslı adam sınır dışı edilecek

Kasiyere, “Başın neden açık?” diye hesap soran Faslı adam sınır dışı edilecek

ABONE OL
Aralık 21, 2022 19:00
Kasiyere, “Başın neden açık?” diye hesap soran Faslı adam sınır dışı edilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Esenyurt’ta girdiği bir markette kadın kasiyere başı açık olduğu için hesap sormaya kalkan, markette alkol satılmasını eleştiren Faslı M.A.E. tepkilerin odağı haline geldi. Sosyal medyaya düşen görüntülerin ardından harekete geçen polis ekipleri, M.A.E.’yi gözaltına aldı.

SINIR DIŞI EDİLECEK

Emniyette işlemleri tamamlanan M.A.E.’nin Türkiye’deki oturumu iptal edildi. Sözcü’den Habip Atam’ın haberine göre, M.A.E. sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresine teslim edilecek.

NE OLMUŞTU?

Markete giren M.A.E., “Burada sigara, alkol satılıyor. Başın açık. Ne gerek var? İslam’da böyle şeyler olmaz” dedi. M.A.E.’yi fark eden bir kadın müşteri hemen cep telefonuyla kayıt almaya başladı. Kadın, “Pardon siz nerelisiniz? Burası Türkiye Cumhuriyeti. Nerede olduğunuzun farkında mısınız?” diye sordu. Faslı olduğunu belirten adam ise kadına “Nerede olduğumu biliyorum. Burada İslam var değil mi?” sözleriyle yanıt verdi.

“RAHATSIZ OLUYORSAN FAS’A GİDERSİN”

Bunun üzerine kadın tekrar araya girerek, “Evet İslam var. Biz demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Kimin nerede çalıştığı, ne yaptığı sizi ilgilendirmiyor. Bu kadın burada çalışmak istiyorsa çalışabilir. Sen şu an benim için tehlikesin. Rahatsız oluyorsan Fas’a gidersin. Orada yaşarsın.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.