MEKATRONİK MÜHENDİSİ-VARDİYA YÖNETİCİSİ BURHAN KAHVECİ ANLATIYOR…

MEKATRONİK MÜHENDİSİ-VARDİYA YÖNETİCİSİ BURHAN KAHVECİ ANLATIYOR…

ABONE OL
Mart 26, 2024 10:25
MEKATRONİK MÜHENDİSİ-VARDİYA YÖNETİCİSİ BURHAN KAHVECİ ANLATIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gölcük, Kocaeli doğumlu olan ve eğitimini Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi ve Karabük Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği bölümünde tamamlayan Burhan Kahveci, kariyerinde önemli adımlar atmış bir isimdir. Üniversite eğitimini takiben, elektrik ve termal sistemlerle ilgilenen bir yapı firmasında projelendirme ve satış mühendisi olarak çalışmıştır.

Daha sonra otomotiv sektörüne geçiş yaparak vardiya yöneticisi olarak görev almıştır. Mekatronik mühendisliğinin, makine, elektrik ve bilgisayar programlama mühendisliklerinin bir araya gelerek oluşturduğu bir disiplin olduğunu belirtmiştir. Bu disiplinin günümüz endüstriyel otomasyon sistemlerinde kritik bir rol oynadığını vurgulamıştır.

Kahveci, Mekatronik mühendisliği alanında çalışacak kişilerin analitik zekaya sahip olmaları ve iyi iletişim becerilerine sahip olmalarının önemine dikkat çekmiştir. Özellikle otomotiv sektörünün gelecek vaat eden bir sektör olduğunu ve genç mezunların sahada çalışarak tecrübe kazanmalarının önemli olduğunu belirtmiştir.

Bu bağlamda, Kahveci’nin kariyer yolculuğu genç mühendislere ilham olacak niteliktedir. Özellikle saha deneyiminin teorik bilgiyle bütünleşmesinin, başarılı bir mühendislik kariyerinin anahtarı olduğunu vurgulamıştır.

 

https://businesschanneldergi.com/business-channel-dergi-152-sayisi-cikti/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.