MERAL AKŞENER’İN ADAY AÇIKLAMALARI VE SEÇİM STRATEJİSİ

MERAL AKŞENER’İN ADAY AÇIKLAMALARI VE SEÇİM STRATEJİSİ

ABONE OL
Ocak 11, 2024 14:27
MERAL AKŞENER’İN ADAY AÇIKLAMALARI VE SEÇİM STRATEJİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel seçimlere yönelik hazırlıkların hız kazandığı bu dönemde parti liderleri, büyük bir yoğunlukla çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti’nin hazırlıklarını tamamladığı bir süreçte, muhalefet partileri de aday belirleme sürecine odaklanmış durumda.

İyi Parti lideri Meral Akşener de seçimlere kendi kadrosuyla katılma kararı alarak ziyaretlerini sürdürüyor ve adaylarını kamuoyuna açıklıyor. Son olarak Adana’ya gerçekleştirdiği ziyarette, partililerle buluştu ve salonda yükselen “Başbakan Meral Akşener” sloganlarına cevap verdi.

Akşener, konuşmasında, 2023’te yaptığı fedakarlıkla ilgili açıklamalarda bulundu. Başbakanlık için adaylık talebinde bulunduğunu ancak cumhurbaşkanlığı yerine getirilmediği takdirde fedakarlık yapacağını ifade etti. Şu an hür ve müstakil bir İyi Parti olarak önce belediyeleri, ardından cumhurbaşkanını seçeceklerini belirten Akşener, 2028’de ise parlamenter sisteme geçiş yapacaklarını vurguladı.
Ayrıca, Akşener, Adana Büyükşehir Belediyesi için Ayyüce Türkeş Taş’ı adayları olarak açıkladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.