MESUT ÖZTÜRK: GAP İNŞAAT PROJE MÜDÜR YARDIMCISI KENDİ GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR

MESUT ÖZTÜRK: GAP İNŞAAT PROJE MÜDÜR YARDIMCISI KENDİ GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR

ABONE OL
Mart 21, 2024 14:49
MESUT ÖZTÜRK: GAP İNŞAAT PROJE MÜDÜR YARDIMCISI KENDİ GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalık Holding’in önde gelen isimlerinden Mesut Öztürk, kariyeri ve gelecek planları hakkında açıklamalarda bulundu. 35 yıllık bir iş tecrübesine sahip olan Öztürk, başlangıcını ORT Doğu Teknik Üniversitesi’ndeki makine mühendisliği eğitimiyle yapmış ve daha sonra işletme alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.

Öztürk, iş hayatına elektrik mekanik sistemler üzerine odaklanarak başlamış ve Gama Holding grubu çatısı altında akıllı binaların geliştirilmesi üzerine çalışmıştır. Daha sonra Katar’da faaliyet gösteren Midmac şirketinde uzun yıllar çalıştıktan sonra Çalık Holding’den teklif alarak GAP İnşaat grubunda proje müdür yardımcısı olarak görev yapmaya başlamıştır.

Geleceğe yönelik hedeflerinden bahseden Öztürk, inovasyon ve sürdürülebilirlik odaklı projelerde yer almayı ve topluma katkı sağlamayı amaçladığını belirtmiştir. Kendini sürekli olarak geliştirmeyi ve yeni teknolojilere adaptasyonu önemseyen Öztürk, doğanın korunması ve çevresel etkilerin minimize edilmesi için çaba harcadıklarını vurgulamıştır.

Mesleğinde liderlik becerilerinin önemine de değinen Öztürk, iyi bir liderin ekibini motive edebilme, hedefler belirleyebilme ve stratejiler geliştirebilme yeteneklerine sahip olması gerektiğini belirtmiştir. Aynı zamanda etkili iletişim ve vizyoner bir bakış açısının da liderlik becerilerinin temelini oluşturduğunu ifade etmiştir.

Öztürk’ün açıklamaları, gençler için kariyer planlaması ve meslek seçimi konularında önemli ipuçları sunmaktadır. Sürekli öğrenme ve kendini geliştirme felsefesi, günümüz iş dünyasında başarılı olmanın temelini oluşturmaktadır.

Mesut Öztürk, kariyerindeki başarıları ve gelecek planlarıyla, gençlere ilham kaynağı olmaya devam etmektedir.

BUSINESS CHANNEL DERGİ 144. SAYI ÇIKTI

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.