MURAT KURUM: İSTANBUL’A METRO SÖZÜ, AVCILAR’A YENİ TESİSLER!

MURAT KURUM: İSTANBUL’A METRO SÖZÜ, AVCILAR’A YENİ TESİSLER!

ABONE OL
Ocak 11, 2024 10:57
MURAT KURUM: İSTANBUL’A METRO SÖZÜ, AVCILAR’A YENİ TESİSLER!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’nin İstanbul Adayı Murat Kurum, seçim kampanyasını aralıksız sürdürüyor.

Günlük programında farklı ilçelerde vatandaşlarla buluşan Kurum, her ziyarette yoğun ilgiyle karşılanıyor.
Bugünün durağı Avcılar olan Murat Kurum, Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri Buluşması’na katılarak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kurum, ulaşım sorunlarına vurgu yaparak özellikle metronun önemine dikkat çekti. “İstanbul’un her köşesine metro ulaştırmalıyız” diyen Kurum, şehirdeki ulaşım sıkıntısını çözmek amacıyla 5 yılda 17 kilometrelik metro hattı ihalesi yapıldığını ancak beklenen ilerlemenin sağlanamadığını belirtti.

Avcılar’da sıkça karşılaşılan sorunları ele alan Kurum, 1 Nisan’da dönüşüm seferberliği başlatacaklarını ve en riskli bölgelerde çalışmalarına odaklanacaklarını söyledi. Avcılar’ın metro eksikliğine değinen Kurum, göreve geldiklerinde Halkalı’dan metroyu Avcılar’a bir durak daha uzatacaklarını ve yeni metro hatları açacaklarını ifade etti.
Avcılar için tesis sözü de veren Kurum, mevcut kültür merkezi, nikah sarayı ve parkların yetersizliğini vurgulayarak, yeni tesislerin kurulacağını ve Avcılar’a daha fazla hizmet sunacaklarını belirtti.
Murat Kurum, kampanya sürecinde İstanbul’un her ilçesine odaklanarak sadece İstanbul için çalışacaklarını ve polemiklere girmeyeceklerini vurguladı. İstanbul’da yaşayanların hizmetlere olan özlemini anlayışla karşılayan Kurum, Avcılar’a özel bir ilgi göstereceklerini ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mührünü alacaklarına inandığını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.