NİHAT DOĞAN’DAN ERKEK EVLAT VEREN EŞİNE 500 BİN DOLARLIK VİLLA!

NİHAT DOĞAN’DAN ERKEK EVLAT VEREN EŞİNE 500 BİN DOLARLIK VİLLA!

ABONE OL
Haziran 23, 2023 11:12
NİHAT DOĞAN’DAN ERKEK EVLAT VEREN EŞİNE 500 BİN DOLARLIK VİLLA!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çapkınlıkları ile nam salmış ünlü türkücü Nihat Doğan’ı nikah masasına oturtmayı başaran İranlı model Arezoo Gharlar, yakın zaman önce bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Çocuğuna aşireti Batıkan’ın adını veren ünlü türkücü, yeni eşi Arezoo’ya erkek evlat vermesi sebebiyle 500 bin dolarlık bir villa satın aldı.
Son yıllarda Bodrum, Kuşadası ve Çeşme’den sonra yükselen trend haline gelen Bolayır, ünlülerin yeni yeni tercih etmeye başladığı destinasyonlardan biri olarak dikkat çekiyor. İstanbul ve İzmirlilerin deprem psikolojisi ve 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılması ile İstanbul ve İzmir’e 2 saatlik uzaklıkta bulunması sebebiyle Bolayır, en çok tercih edilen yazlık mekanlardan biri haline geldi.
Çanakkale’ye bağlı Gelibolu ilçesinin gözde yazlık mekanı Bolayır’ın depreme dayanıklı ve toprak zeminin sert oluşu, bir tarafının Ege Denizi’ne, diğer yanının ise Marmara Denizi’ne sıfır oluşu, yeni yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nü görmesi sebebiyle özellikle İstanbul sosyetesi ve sanatçıların yeni gözdesi haline geldi.
Birçok ünlü, Bolayır’da İstanbul Boğazı’nı aratmayacak güzellikteki eşsiz manzaranın keyfini çıkarmak için denize sıfır villalar satın aldı. Şahan Gökbakar, Ata Demirer ve Candan Erçetin’den sonra ünlü türkücü Nihat Doğan, Gelibolu Bolayır’dan eşine denize nazır 400 metrekare özel havuzlu 500 bin dolarlık bir villa satın aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.