Şafak Sezer: Bitti o işler!

Şafak Sezer: Bitti o işler!

ABONE OL
Kasım 18, 2021 15:12
Şafak Sezer: Bitti o işler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gözündeki kızarıklık nedeniyle sevenlerini korkutan Şafak Sezer, “Kötü bir durum yok. Küçük bir operasyon geçirdim. İyileşme sürecindeyim” açıklamasını yaptı.

YENİ FİLM MÜJDESİ

Yeni filmi için senaryo yazdığını belirten Sezer, “Yazdık, çekmeye başladık. Önümüzdeki sezon seyirciyle buluşuruz” sözleriyle, yeni filmin heyecanını yaşadığını söyledi.

“SEYRİCİYİ EVDEN ÇIKARAMIYORUZ”

Sinema salonları döneminin bittiğini dile getiren oyuncu, “Artık seyirciyi evden çıkaramıyoruz. Kimse sinema salonlarına gitmiyor. Her şey evde ve telefonda” dedi.

Şafak Sezer, “Önümüzdeki dönemlerde ‘Nerede oynadın?’, ‘Telefonda oynadım’ olacak. Televizyon melevizyon unutalım artık, bitti o işler” ifadelerini kullandı.

“AMAN AYAĞI YERE DEĞMESİN”

Geçtiğimiz aylarda ekip arkadaşlarıyla yemeğe çıkan Şafak Sezer, birçok projede birlikte rol aldığı usta oyuncu Aydemir Akbaş’ı havaya kaldırarak götürmüştü.

Ünlü komedyen, “Aman Sabri abimizin (Akbaş’ın ‘Kolpaçino’ serisindeki karakteri) ayağı yere değmesin o bizim için çok kıymetli” derken, ortaya ilginç görüntüler çıkmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.