‘Sosyal medya gerçek değil’

‘Sosyal medya gerçek değil’

ABONE OL
Kasım 18, 2021 06:36
‘Sosyal medya gerçek değil’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İnişler ve çıkışlar yaşıyormuş

Dünyanın en çok kazanan mankenlerinden 25 yaşındaki Bella Hadid, ruhsal olarak inişler ve çıkışlar yaşadığını, zaman zaman kendisini tükenmiş hissettiğini söyledi. Hadid, Instagram’da ağlarken çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Hadid, ABD’li şarkıcı Willow Smith’in yetersizlik ve kaygı hisleriyle ilgili bir videosuna yanıt verirken, Willow’un sözlerinin “kendisini daha az yalnız” hissetmesini sağladığını söyledi.

‘Acınızla baş edebilirsiniz’

Instagram’da 47 milyon takipçisi ile paylaştığı mesajında Hadid, bu hislerle mücadele edenlere “yalnız olmadıklarını” hatırlatmak istediğini söyledi. “Sosyal medya gerçek değil” diyen Hadid, mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Travmalarınızı, tetikleyicilerinizi, sevinçlerinizi ve rutininizi anlamak için tek başınıza zaman harcarsanız, acınızı ve onunla nasıl baş edileceğini anlayabilir veya onun hakkında daha fazla şey öğrenebilirsiniz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.