SOTA EDUCATION NELER YAPAR?

SOTA EDUCATION NELER YAPAR?

ABONE OL
Ekim 7, 2022 09:50
SOTA EDUCATION NELER YAPAR?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

SOTA Eğitim ve Danışmanlık Şirketi 2016 yılında Ukrayna’nın Odessa şehrinde kurulmuştur. 2020 yılında ise İstanbul’da merkez ofisinde hizmet vermeye devam etmiştir. Sota Danışmanlık ; Türkiye, Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan, Polonya, Gürcistan, Malta, Kıbrıs ve daha birçok ülkede üniversite lise ve eğitim kuruluşlarının temsilciliklerini sürdürmektedir.

 

 

SOTA EDUCATION KURUCULARI KİMLERDİR?

 

Dr. Aleksey PAVLOVİCH ve Prof. Dr. Nikola PISLUNIVOV MİHAYLOVİÇ Polonya’daki kurucularındandır.

 

 

SOTA EDUCATION HİZMETLERİ NELERDİR?

 

SOTA, Türkiye ve dünyada pek çok öğrenciye eğitim ve kariyer fırsatları yaratan, gelecek planlarınıza yön veren, ailelerin ve öğrencilerin tercihlerinde en doğru ekonomik yönlendirmeleriyle sizleri geleceğe hazırlamaktadır.

 

 

SOTA EDUCATION NELER YAPAR?

 

Sota Education, öğrencilere tüm evrak hizmetlerini, vize işlemlerini, tercüme işlemlerini, gönderme, karşılama, sigorta ve konaklama işlemlerini öğrenci ve ailesinin 7/24 ulaşabilecekleri eğitim danışmanı ve daha fazla hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

 

 

SOTA EDUCATION’U DİĞER FİRMALARDAN AYIRAN EN BÜYÜK ÖZELLİK NEDİR?

 

SOTA, yurt dışı eğitim ve danışmanlık şirketi, diğer firmalar gibi taşeron bir firma değildir. Yurt dışı ve yurt içi üniversite kayıtlarını firma kendi yapar. Öğrenciye geleceğe dair en uygun ve kapsamlı yol haritasını çizmektedir. Öğrenciye yurt içi ve yurt dışında özel hizmet ve kişisel danışmanlık sağlar. Türkiye’deki okullarla sözleşmeli çalışırlar. Ayrıca dış ülkelerdeki bakanlıklar ve üniversitelerle iş birliği içerisinde çalışmalarına devam etmektedir.

 

 

SOTA EDUCATION HEDEFLERİ NELERDİR?

 

Sıkı bir çalışma içerisinde olan Sota, Türkiye’nin en büyük en güvenilir danışmanlık şirketi haline gelmesi ve birbirinden farklı ülkelerde yapacakları kampanyalarla geleceğe dair hizmetler vermeyi planlamaktadır.

 

Instagram: @sotaeducation

Tel: 850 441 40 47

Adres: Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yan Yol Cad. A-Blok No: 18/1 İç Kapı No: 182, 34196 Bakırköy İstanbul

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.