SÜPER KUPA KRİZİNE MURAT KURUM’DAN ÇÖZÜM: MAÇ DEPREM BÖLGESİNDE OYNANACAK!
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • SÜPER KUPA KRİZİNE MURAT KURUM’DAN ÇÖZÜM: MAÇ DEPREM BÖLGESİNDE OYNANACAK!

SÜPER KUPA KRİZİNE MURAT KURUM’DAN ÇÖZÜM: MAÇ DEPREM BÖLGESİNDE OYNANACAK!

ABONE OL
Ocak 18, 2024 12:40
SÜPER KUPA KRİZİNE MURAT KURUM’DAN ÇÖZÜM: MAÇ DEPREM BÖLGESİNDE OYNANACAK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum, Türk futbolunun önemli isimleri ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından, Suudi Arabistan’da yaşanan ve oynanamayan süper kupa finali krizine çözüm buldu. Türkiye’de heyecanla beklenen yerel seçimlerin gündemde olduğu bu dönemde, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, kampanyasına büyük bir enerjiyle start verdi.

Kurum’un spor camiasına yaptığı ziyaretler arasında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray başkanları bulunuyordu. Bu önemli görüşmelerde, 29 Aralık’ta Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde oynanması planlanan ancak Galatasaray ve Fenerbahçe’nin organizasyon komitesi ile yaşadığı sorunlar nedeniyle gerçekleşmeyen Türkiye Süper Kupası maçının oynanacağı yer masaya yatırıldı.

Kurum’un, başkanlarla yaptığı görüşmelerin ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile gerçekleştirdiği görüşme, Süper Kupa krizine çözüm getirdi. Görüşmeden çıkan karar, bu büyük karşılaşmanın deprem bölgesindeki illerden birinde oynanması yönünde oldu. Bu çerçevede, fiziki şartları sağlayan Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır, Adıyaman, Hatay, Adana, Malatya ve Kahramanmaraş’taki stadyumlardan biri, Süper Kupa maçına ev sahipliği yapacak.

Yerel seçim heyecanıyla birlikte Türk sporunda yaşanan bu gelişmeler, Murat Kurum’un liderliğindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecine de önemli bir ivme kattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.