Vizyon belgesinin açıklandığı törende Selvi Kılıçdaroğlu uyuyakaldı
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • Vizyon belgesinin açıklandığı törende Selvi Kılıçdaroğlu uyuyakaldı

Vizyon belgesinin açıklandığı törende Selvi Kılıçdaroğlu uyuyakaldı

ABONE OL
Aralık 3, 2022 14:24
Vizyon belgesinin açıklandığı törende Selvi Kılıçdaroğlu uyuyakaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nun partisinin vizyon belgesini açıklayacağı toplantı İstanbul’da Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde başladı.

“ÜLKENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRME GÜNÜDÜR”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu açılış konuşmasını gerçekleştirdi. ‘İktidar’ sloganlarıyla sahneye çıkan Kılıçdaroğlu, “O da olacak. Sabırla olacak. Her şey bu ülkede çok ama çok güzel olacak” yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu açıklamalarında, “Bugün ülkenin kaderini değiştirme günüdür. Bunun için yönetim anlayışımızı, yaklaşımımızı kökten değiştirmeliyiz. Ancak bunun çaresi mevcut tek adam gitsin başka bir tek adam gelsin değildir. Tek adam gitsin, tek adam rejimi bitsin.” dedi.

SELVİ KILIÇDAROĞLU KONUŞMALAR SIRASINDA UYUDU

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının ardından CHP liderinin başdanışmanı ABD’li yazar, ekonomist Jeremy Rifkin online bağlantı ile salondakilere seslendi. Rifkin uzun ve akademik bir konuşma yaparken Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu uyuklarken kameralar tarafından görüntülendi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.