Yakışıklı Oyuncuyu Cin Çarpmış! İşte Oyunculuğa Başladığı İlk Yıllarda Burak Özçivit’in Başına Gelenler
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • Yakışıklı Oyuncuyu Cin Çarpmış! İşte Oyunculuğa Başladığı İlk Yıllarda Burak Özçivit’in Başına Gelenler

Yakışıklı Oyuncuyu Cin Çarpmış! İşte Oyunculuğa Başladığı İlk Yıllarda Burak Özçivit’in Başına Gelenler

ABONE OL
Aralık 27, 2022 05:48
Yakışıklı Oyuncuyu Cin Çarpmış! İşte Oyunculuğa Başladığı İlk Yıllarda Burak Özçivit’in Başına Gelenler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en meşhur oyuncularından biri olan Burak Özçivit yer aldığı her projeyle izleyenleri mest ediyor. Fakat yakışıklı oyuncu bu noktalara öyle kolay gelmemiş tabii! Bir dönem yerli korku filminde rol alan Burak Özçivit’in filmdeki sahneleri, görenleri şaşkına çevirdi. Gelin, ünlü yıldızın yer aldığı yapımlarını, kariyerini ve hakkındaki şaşırtıcı detayları daha yakından inceleyelim.

Önce Burak Özçivit’i yakından tanıyalım.

24 Aralık 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Burak Özçivit, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümü’nden mezun oldu. 2003 yılında Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden kişi seçildi. 2005 yılında yeniden Best Model of Turkey yarışmasına katılan Özçivit, birinciliği kazandı. Ardından Best Model of The World’e katıldı ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçildi.

Rol aldığı yapımlarla kendisine hayran bıraktı.

Eksi 18 dizisiyle kameralarla tanışan yakışıklı oyuncu, bu yapımın ardından Zoraki Koca, Baba Ocağı, İhanet, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol aldı. Çalıkuşu, Kara Sevda dizileriyle adından sıkça söz ettiren Özçivit, şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey’e hayat veriyor. Ayrıca Aşk Sana Benzer, Kardeşim Benim 1/2, Can Feda filmleriyle de gişede büyük başarı elde etti.

Musallat filmindeki rolü yüzünden psikolojisi bozulmuş.

2007 yılında Musallat adlı korku filminde yer alan Burak Özçivit, film için iki ay boyunca evde çalışmış. Seçmeler için görüşmeye gittiğinde çok şaşırdığını belirten oyuncu, rolü hakkında şunları söyledi: ‘Senaryoyu ilk okuduğumda yapabilir miyim, diye düşündüm. Deneme için gittiğimde ‘Çarpıl bakalım.’ dediler, çok şaşırdım. Çok zor bir filmdi. Kriz sahnesi ve çarpılma sahneleri beni çok zorladı. Kimseden yardım almadan rolüme hazırlandım. Filmden sonra çok psikolojim bozuldu.’

Çalıkuşu setinde tanıştığı Fahriye Evcen’e gönlünü kaptırdı.

Çalıkuşu setinde başrolü paylaştığı Fahriye Evcen’den etkilenen Özçivit, ardından Aşk Sana Benzer filminde yeniden güzel oyuncu ile bir araya geldi ve aşk yaşadıklarını duyurdular. 2017 yılında ilişkisini nikâh masasına taşıyan çiftin bir oğulları var. İkili, ikinci bebeklerini kucağına almak için gün sayıyor. Her fırsatta eşine olan aşkını dile getiren yakışıklı oyuncu ‘Hayatı yalnız yüklenemezsin. Ruhunun uyuştuğu insanla evlenmekten daha güzel ne olabilir? Bu evlilik daha erken bile olabilirdi.’ dedi.

Nasıl evlenme teklifi ettiğini anlattı.

Alyans takmayı çok sevdiğini belirten Özçivit, nasıl evlenme teklifi ettiğini anlattı: ‘Doğum günüm için Fahriye bana parti hazırladı. Bana sürpriz yapmak isterken ben ona sürpriz yaptım. Doğum günü pastam getirildiğinde onun için aldığım yüzüğü gördü ve çok şaşırdı. Yüzüğü görür görmez ağlamaya başladı. Ben de evlenme teklifi ettim.’

“Oyunculuk sihirbazlık gibi bir şey.”

Role girememe durumunu hiç yaşamadığını belirten oyuncu ‘Oyunculuk sihirbazlık gibi. Sihirbaza o an bir şey yap dersin yapamaz. Ama gösterisine hazırlandıktan sonra yapar. Oyunculukta da kural bu, hazırlanınca en iyisini yapıyorsun. Ama yine de yolda belli oluyor her şey. Dizinin birinci bölümünde değil de dördüncü bölümünden sonra oturtuyorsun rolünü.’ diyerek yolda açıldığını belirtti.

Arkasından “İyi adamdı be!” desinler istiyormuş.

Kendisiyle ilgili tek hedefinin iyi bir insan olmak olduğunu belirten Burak Özçivit ‘Sete girdiğiniz andan itibaren gülümsemek, seyirciyi sevmek, hatta sokaktaki insanı bile… İyi bir insan olmadığınız sürece iyi oyuncu olma şansınız yok.’ dedi.

Hakkında bilinmeyenler.

Koyu Fenerbahçeli olan Burak Özçivit, yükseklikten çok korkuyormuş. Oyunculuğa adım atsaymış futbolcu olmak istermiş. Ayrıca yakışıklı oyuncu klasik araba tutkunuymuş.

Son olarak Burak Özçivit, Kevin Spacey ile paylaştığı fotoğrafla gündem oldu.

Dünya Kupası’nın düzenlendiği Katar’a maç izlemek için giden Burak Özçivit, Kevin Spacey ile bir araya geldi. Çekildiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan yakışıklı oyuncuya takipçileri tepki gösterdi. Kevin Spacey hakkındaki cinsel saldırı suçlamalarını gündeme getiren takipçileri üzerine Özçivit, paylaştığı fotoğrafları hesabından sildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.